Terug naar losloopgebieden zoeken

21407 keer bekeken

Boswachterij Hooghalen / Meeuwenplas

  • Informatie
  • Kaart
  • Route
  • Reviews
  • Verbeteringen doorgeven

Honden los in Boswachterij Hooghalen / Meeuwenplas 

Boswachterij Hooghalen (1000 ha) is onderdeel van Natuurgebied Hart van Drenthe.

Aan beide kanten van de doorgaande weg 'Oosthalen' mogen honden loslopen. Aan de noordkant van de weg liggen mooie heidevelden en een groot ven, de Meeuwenplas. Zie deze kaart.

 

Aan de zuidkant van de weg ligt Herinneringscentrum Kamp Westerbork. In het bos rond het centrum mag je hond los, binnen het centrum moeten honden aan de lijn.

 

Parkeren kan bij Kamp Westerbork aan de Oosthalen nummer 8. Er is een Museumcafé met terras waar je iets kan eten of drinken.

 

Met dank aan Alice Boertien voor de foto's.

 

Download nu de gratis DoggyDating app en zie, waar je ook bent, alle losloopgebieden van Nederland! Daarnaast kan je met de app afspreken voor hondenwandelingen, andere baasjes om hulp of advies vragen, een DoggyAlert aanmaken als je hond vermist is en vind je scherpe aanbiedingen in de DoggyDiscount! De link naar de App Store en Google Play staan hieronder —I>Anderen bekeken ookGemiddelde beoordeling

Deel je ervaringen met anderen:

Schrijf een review

Schrijf zelf een review 

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt.

Als je een foutje hebt gezien op de site, dan horen we dat graag! 

Let op! DoggyDating is een app en website die informatie verzamelt over losloopgebieden en deze beschikbaar stelt aan hondenbaasjes. Wij zijn niet de eigenaar of beheerder van de losloopgebieden. De knop verbeteringen doorgeven is dan ook uitsluitend bedoeld voor de informatie die wij over het gebied verstrekken.  

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt..