Terug naar losloopgebieden zoeken

19449 keer bekeken

Baggelhuizerplas

  • Informatie
  • Kaart
  • Route
  • Reviews
  • Verbeteringen doorgeven

Honden los in Baggelhuizerplas 

Het losloopgebied met bijbehorend hondenstrand Baggelhuizerplas is een heerlijke plek om met je hond naartoe te gaan. Dit recreatiegebied ten westen van Assen bestaat uit bossen, grasvelden, heide en natuurlijk de (zwem)plas.

 

In het zuidelijke deel van de plas en het oostelijke deel van het natuurgebied mogen honden het gehele jaar loslopen. Er is zelfs een speciaal hondenstrandje. Let wel goed op de borden, want honden zijn niet toegestaan op de recreatiestranden en het direct daar aan grenzende gebied. Zie ook de plattegrond op deze pagina met uitlaatgebieden in de gemeente Assen.

 

Parkeren kan (gratis) op de parkeerplaats bij de Baggelhuizerplas. Volg voor de navigatie Baggelhuizen nummer 2 te Witten, rijd vervolgens ongeveer honderd meter door en dan kom je vanzelf op de parkeerplaats bij het hondenstrandje.Anderen bekeken ook

Compagnonsbossen

Ravenswoud, Friesland

Meer informatieGemiddelde beoordeling

Deel je ervaringen met anderen:

Schrijf een review

Schrijf zelf een review 

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt.

Als je een foutje hebt gezien op de site, dan horen we dat graag! 

Let op! DoggyDating is een app en website die informatie verzamelt over losloopgebieden en deze beschikbaar stelt aan hondenbaasjes. Wij zijn niet de eigenaar of beheerder van de losloopgebieden. De knop verbeteringen doorgeven is dan ook uitsluitend bedoeld voor de informatie die wij over het gebied verstrekken.  

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt..