Terug naar losloopgebieden zoeken

25568 keer bekeken

Boswachterij Gees

  • Informatie
  • Kaart
  • Route
  • Reviews
  • Verbeteringen doorgeven

Honden los in Boswachterij Gees 

Boswachterij Gees (1600 ha) ligt tussen Hoogeveen en Emmen en bestaat uit bos, heidevelden (zoals Hooge Stoep) en vennetjes (zoals de "Visvijver").

 

De heide wordt begraasd, dus hier moeten honden het hele jaar door aan de lijn. In de rest van de boswachterij mogen honden op twee plaatsen los. Zie deze kaart met de gearceerde losloopgebieden.

 

Het grootste losloopgebied (bovenin op het kaartje) bevindt zich ten zuiden van de Mepperstraat en ten oosten van 't Hooge Loo. Het vennetje met de naam "Visvijver" ligt bovenin het grote losloopgebied (vlakbij de Mepperstraat). Honden kunnen hier op meerdere plaatsen het water in om te genieten van een frisse duik.

 

Parkeren kan (gratis) op de parkeerplaats aan 't Hooge Loo (zijstraat Mepperstraat) in Meppen. Zie ook kaart en route voor de exacte locatie.

 

Met dank aan Ilse Douze voor de foto's.

 

Download nu de gratis DoggyDating app en zie, waar je ook bent, alle losloopgebieden van Nederland! Daarnaast kan je met de app afspreken voor hondenwandelingen, andere baasjes om hulp of advies vragen, een DoggyAlert aanmaken als je hond vermist is en vind je scherpe aanbiedingen in de DoggyDiscount! De link naar de App Store en Google Play staan hieronder —I>Anderen bekeken ook

Sleenerzand

Schoonoord, Drenthe

Meer informatieGemiddelde beoordeling

Deel je ervaringen met anderen:

Schrijf een review

Schrijf zelf een review 

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt.

Als je een foutje hebt gezien op de site, dan horen we dat graag! 

Let op! DoggyDating is een app en website die informatie verzamelt over losloopgebieden en deze beschikbaar stelt aan hondenbaasjes. Wij zijn niet de eigenaar of beheerder van de losloopgebieden. De knop verbeteringen doorgeven is dan ook uitsluitend bedoeld voor de informatie die wij over het gebied verstrekken.  

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt..