Terug naar losloopgebieden zoeken

47902 keer bekeken

Kootwijkerduin

  • Informatie
  • Kaart
  • Route
  • Reviews
  • Verbeteringen doorgeven

Honden los in Kootwijkerduin (Veluwe) te Kootwijk 

Kootwijkerduin is een onderdeel van de Veluwe waar honden het hele jaar door los mogen lopen. Het losloopgebied is 56 hectare groot en is volledig omheind. Het ligt tussen de spoorwegovergang en pannenkoekenhuis Kootwijkerduin.

 

Kootwijkerduin bestaat uit woeste zandgronden afgewisseld met bemoste gebieden en naaldbossen. Je vindt er leuke bospaadjes en op de vlaktes kunnen de honden heerlijk rennen en ravotten!

 

Er is geen (zwem)water in dit losloopgebied, hou daar met name op warme dagen rekening mee. Als je een langere wandeling wilt maken zijn honden in de omliggende bossen en zandduinen ook welkom, mits aangelijnd.

 

Je kunt (gratis) parkeren op de Veluwe parkeerplaats aan de Nieuw Milligenseweg in Kootwijk (zie kaart). Hiervandaan steek je de Nieuw Milligenseweg over en loop je direct het losloopgebied in.

 

Voor een hapje en drankje kan je terecht bij het naastgelegen Pannenkoeken Restaurant Kootwijkerduin. Honden zijn daar mits rustig en schoon ook binnen welkom.

 

Met dank aan Guus voor de foto's.

 Anderen bekeken ook

Harskamp

Ede, Gelderland

Meer informatie

Hondenbos Het Leesten

Ugchelen, Gelderland

Meer informatieGemiddelde beoordeling

Deel je ervaringen met anderen:

Schrijf een review

Schrijf zelf een review 

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt.

Als je een foutje hebt gezien op de site, dan horen we dat graag! 

Let op! DoggyDating is een app en website die informatie verzamelt over losloopgebieden en deze beschikbaar stelt aan hondenbaasjes. Wij zijn niet de eigenaar of beheerder van de losloopgebieden. De knop verbeteringen doorgeven is dan ook uitsluitend bedoeld voor de informatie die wij over het gebied verstrekken.  

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt..