Terug naar losloopgebieden zoeken

207558 keer bekeken

Hondenbos Het Leesten

  • Informatie
  • Kaart
  • Route
  • Reviews
  • Verbeteringen doorgeven

Honden los in Hondenbos Het Leesten 

Hondenbos Het Leesten (15 ha) ligt te zuiden van Apeldoorn doet zijn naam eer aan! Het gebied is volledig omheind en honden mogen, binnen de hekken, overal het hele jaar door los lopen. Het losloopgebied heeft afwisselend leuke kleine paadjes en mooie grote lanen. In het midden is een open plek waar de honden heerlijk kunnen rennen.

 

Naast het omheinde losloopgebied is er ook een Natte Neuzenroute van 3,1 km. Zie deze kaart. De Natte Neuzenroute loopt deels door het losloopgebied en deels daarbuiten. Op deze route mogen honden los lopen, mits onder appel. De route loopt zowel met de klok mee als tegen de klok in. Wandelaars met hun hond kunnen de route dus in twee richtingen lopen.

 

Waarom loslopen onder appel?

 

Het is de eerste prioriteit van de beheerder om de natuur en het wild te beschermen, maar zij willen de goed opgevoede honden graag tegemoetkomen. Daarom mogen honden op deze route wel los, maar op voorwaarde dat ze onder appel staan. Dit houdt in dat je je hond niet laat jagen, hij/zij in het zicht loopt en op commando onmiddellijk komt. Respecteer dit alsjeblieft zodat dit deze fijne route ook losloopgebied zal blijven.

 

Wil je na afloop iets eten of drinken, dan kan dat bij Horecagelegenheid 't Leesten.

 

Deze vind je naast de grote parkeerplaats waarvandaan je zo het losloopgebied inloopt. Navigatie adres: Hoenderloseweg 191 7339 GG Ugchelen

 

Met dank aan Bob de Vries voor de foto's

 Anderen bekeken ook

Landgoed Bruggelen

Apeldoorn, Gelderland

Meer informatie

Orderbos

Apeldoorn, Gelderland

Meer informatie

Hondenbos Julianatoren

Apeldoorn, Gelderland

Meer informatieGemiddelde beoordeling

Deel je ervaringen met anderen:

Schrijf een review

Schrijf zelf een review 

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt.

Als je een foutje hebt gezien op de site, dan horen we dat graag! 

Let op! DoggyDating is een app en website die informatie verzamelt over losloopgebieden en deze beschikbaar stelt aan hondenbaasjes. Wij zijn niet de eigenaar of beheerder van de losloopgebieden. De knop verbeteringen doorgeven is dan ook uitsluitend bedoeld voor de informatie die wij over het gebied verstrekken.  

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt..