Terug naar losloopgebieden zoeken

13262 keer bekeken

Landgoed Zwaluwenburg

  • Informatie
  • Kaart
  • Route
  • Reviews
  • Verbeteringen doorgeven

Honden los in Landgoed Zwaluwenburg 

Landgoed  Zwaluwenburg (215 ha) heeft een gevarieerd landschap met loof- en naaldbossen, oude boerderijen en door houtwallen en lanen omzoomde weilanden. Rondom huis Zwaluwenburg (particulier bezit) is een 4 km lange, rode wandelroute uitgezet.

 

Let op: honden mogen niet overal los. Alleen het onderste deel ten zuiden van de Bovenheigraaf is aangewezen als losloopgebied. Zie ook deze plattegrond.

 

Parkeren kan (gratis) op een van de parkeerplaatsen aan de Bovenheigraaf (zie het tabblad "kaart"). In het losloopgebied zelf is helaas geen horeca, maar in het aangrenzende plaatsje 't Harde zijn diverse leuke horecagelegenheden.

 

Met dank aan Boaz Fidder voor de foto's.

 

Download nu de gratis DoggyDating app en zie, waar je ook bent, alle losloopgebieden van Nederland! Daarnaast kan je met de app afspreken voor hondenwandelingen, andere baasjes om hulp of advies vragen, een DoggyAlert aanmaken als je hond vermist is en vind je scherpe aanbiedingen in de DoggyDiscount! De link naar de App Store en Google Play staan hieronder —I>Anderen bekeken ook

De Haere

Doornspijk, Gelderland

Meer informatieGemiddelde beoordeling

Deel je ervaringen met anderen:

Schrijf een review

Schrijf zelf een review 

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt.

Als je een foutje hebt gezien op de site, dan horen we dat graag! 

Let op! DoggyDating is een app en website die informatie verzamelt over losloopgebieden en deze beschikbaar stelt aan hondenbaasjes. Wij zijn niet de eigenaar of beheerder van de losloopgebieden. De knop verbeteringen doorgeven is dan ook uitsluitend bedoeld voor de informatie die wij over het gebied verstrekken.  

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt..