Terug naar losloopgebieden zoeken

43099 keer bekeken

Zegerplas

  • Informatie
  • Kaart
  • Route
  • Reviews
  • Verbeteringen doorgeven

Honden los in Zegerplas 

De Zegerplas is een grote plas aan het Aarkanaal in de gemeente Alphen aan den Rijn. Rond de plas zijn twee grote recreatiegebieden aangelegd, Zegersloot Noord (Heempark de Kromme Aar) en Zegersloot Zuid (bij de hockeyvelden). Een populaire wandelroute is een "rondje Zegerplas" (4,5 km). Honden mogen op veel plaatsen los, maar er zijn ook gebieden waar ze (tussen 1 april en 1 oktober) aan de lijn moeten. Let dus goed op de bordjes en zie ook deze kaart.

 

In Zegersloot Zuid is een speciaal hondenstrandje waar honden heerlijk kunnen zwemmen. Op www.zwemwater.nl kan je de actuele waterkwaliteit controleren.

 

 

Parkeren kan voor Zegersloot Noord aan de Burg. Bruins Slotsingel bij Bistrobar "Bij Hen" of op de parkeerplaats ter hoogte van het Chinese Restaurant op nummer 20. Hier vind je tevens goede wegwijzers voor een wandelroute door het park en rond de plas.

 

Voor Zegersloot Zuid kan je parkeren aan de Sportlaan bij Restaurant Wet 'n Wild (honden welkom)!

 

Voor dit losloopgebied zijn we nog op zoek naar 5 a 10 horizontaal genomen foto’s die een goed beeld van het gebied geven. Als u die heeft en met ons wilt delen, heel graag in groot formaat mailen naar losloopgebieden@doggydating.com. Als wij de foto’s plaatsen, vermelden we u als fotograaf.

 

Download nu de gratis DoggyDating app en zie, waar je ook bent, alle losloopgebieden van Nederland! Daarnaast kan je met de app afspreken voor hondenwandelingen, andere baasjes om hulp of advies vragen, een DoggyAlert aanmaken als je hond vermist is en vind je scherpe aanbiedingen in de DoggyDiscount! De link naar de App Store en Google Play staan hieronder —I>Anderen bekeken ook

Weteringpark

Alphen aan den Rijn, Zuid-Holland

Meer informatie

Ghoybos

Leiderdorp, Zuid-Holland

Meer informatie

Bentwoud

Boskoop, Zuid-Holland

Meer informatieGemiddelde beoordeling

Deel je ervaringen met anderen:

Schrijf een review

Schrijf zelf een review 

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt.

Als je een foutje hebt gezien op de site, dan horen we dat graag! 

Let op! DoggyDating is een app en website die informatie verzamelt over losloopgebieden en deze beschikbaar stelt aan hondenbaasjes. Wij zijn niet de eigenaar of beheerder van de losloopgebieden. De knop verbeteringen doorgeven is dan ook uitsluitend bedoeld voor de informatie die wij over het gebied verstrekken.  

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt..