Terug naar losloopgebieden zoeken

13046 keer bekeken

Weteringpark

  • Informatie
  • Kaart
  • Route
  • Reviews
  • Verbeteringen doorgeven

Honden los in Weteringpark te Alphen aan den Rijn 

Het Weteringpark in Alphen aan den Rijn is in 1991 aangelegd en bestaat uit water, bosjes en ruig grasland. In het zuid-westerlijke deel van het park is een fijn losloopgebied waar honden heerlijk los mogen rennen, zwemmen en ravotten. Het losloopgebied is niet enorm groot (500ha) maar het leuke hondenstrandje maakt veel goed!

 

Wil je echter een langere wandeling met je hond maken dan kan je verschillende uitrenplaatsen aan elkaar rijgen en zo een wandeling van ruim een uur (5,5 km) maken.

 

Je loopt dan via het Weteringpark naar Dijkslootpad onder Ambachtenbuurt, dan Dijkslootpad (evenwijdig aan Schelfhorst), Dijkslootpad (evenwijdig aan Doornenburg) en de Zegerbaan. Zie ook de digitale kaart of de route bij de foto's. Vanaf de Zegerbaan loop je dan weer aangelijnd naar het Weteringpark. Let op bij deze route moet de hond tussendoor (bij het oversteken) wel stukjes aan de lijn.

 

 

Parkeren kan op de parkeerhaven aan het eind van de Heimanswetering.

Navigatie adres , Heimanswetering 2401 Alphen aan Den Rijn (zie kaart op deze pagina).

 

Download nu de gratis DoggyDating app en zie, waar je ook bent, alle losloopgebieden van Nederland! Daarnaast kan je met de app afspreken voor hondenwandelingen, andere baasjes om hulp of advies vragen, een DoggyAlert aanmaken als je hond vermist is en vind je scherpe aanbiedingen in de DoggyDiscount! De link naar de App Store en Google Play staat hieronder —I>Anderen bekeken ook

Zegerplas

Alphen aan den Rijn, Zuid-Holland

Meer informatie

Ghoybos

Leiderdorp, Zuid-Holland

Meer informatie

Bloemerd

Leiderdorp, Zuid-Holland

Meer informatieGemiddelde beoordeling

Deel je ervaringen met anderen:

Schrijf een review

Schrijf zelf een review 

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt.

Als je een foutje hebt gezien op de site, dan horen we dat graag! 

Let op! DoggyDating is een app en website die informatie verzamelt over losloopgebieden en deze beschikbaar stelt aan hondenbaasjes. Wij zijn niet de eigenaar of beheerder van de losloopgebieden. De knop verbeteringen doorgeven is dan ook uitsluitend bedoeld voor de informatie die wij over het gebied verstrekken.  

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt..