Terug naar losloopgebieden zoeken

114017 keer bekeken

Webersbos

  • Informatie
  • Kaart
  • Route
  • Reviews
  • Verbeteringen doorgeven

Honden los in Webersbos / Huis te Eerbeek 

Losloopgebied Webersbos (29 ha) ligt op Landgoed Huis te Eerbeek aan de oostkant van Eerbeek in een van de indrukwekkendste droogdalen van de Veluwe. Het gebied omvat bossen, houtwallen, weilanden, lanen en natuurlijk de Eerbeekse beek en een in de 19de eeuw verbouwd huis van middeleeuwse oorsprong.

 

Honden mogen hier het hele jaar loslopen mits onder appel op wegen en paden en ze kunnen er heerlijk door de beek banjeren. Maximaal 2 honden per begeleider, zie ook deze link om op de kaart te zien waar het losloopgebied is.

 

Waarom loslopen onder appel?

 

Het is de eerste prioriteit van de beheerder om de natuur en het wild te beschermen, maar zij willen de goed opgevoede honden graag tegemoetkomen. Daarom mogen honden op deze route wel los, maar op voorwaarde dat ze onder appel staan. Dit houdt in dat je je hond niet laat jagen, hij/zij in het zicht loopt en op commando onmiddellijk komt. Respecteer dit alsjeblieft zodat dit fijne gebied ook losloopgebied zal blijven.

 

Parkeren kan (gratis) langs de Smeestraat of bij het gezellige Grand Cafe De Korenmolen aan de Kanaalweg. Zie kaart en route voor de exacte locatie.

 

Met dank aan R. van Venrooij voor de foto's.

 Anderen bekeken ook

Hof te Dieren

Dieren, Gelderland

Meer informatie

Bronsbergenmeer

Zutphen, Gelderland

Meer informatieGemiddelde beoordeling

Deel je ervaringen met anderen:

Schrijf een review

Schrijf zelf een review 

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt.

Als je een foutje hebt gezien op de site, dan horen we dat graag! 

Let op! DoggyDating is een app en website die informatie verzamelt over losloopgebieden en deze beschikbaar stelt aan hondenbaasjes. Wij zijn niet de eigenaar of beheerder van de losloopgebieden. De knop verbeteringen doorgeven is dan ook uitsluitend bedoeld voor de informatie die wij over het gebied verstrekken.  

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt..