Terug naar losloopgebieden zoeken

28695 keer bekeken

Hof te Dieren

  • Informatie
  • Kaart
  • Route
  • Reviews
  • Verbeteringen doorgeven

Honden los in Hof te Dieren 

Tussen Landgoed Hof te Dieren en de bebouwing van de gemeente Dieren liggen 3 losloopgebieden. Het grootste van de 3 is een 1,5 km lange bosstrook tussen de hekken van Hof te Dieren en de Oostlaan. De honden mogen ook los in het bosgebied achter de Spelerij, zie deze kaart. Voor alle losloopgebieden geldt wel, los mits onder appel.

 

Waarom loslopen onder appel?

 

Het is de eerste prioriteit van de beheerder om de natuur en het wild te beschermen, maar zij willen de goed opgevoede honden graag tegemoetkomen. Daarom mogen honden in deze gebieden wel los, maar op voorwaarde dat ze onder appel staan. Dit houdt in dat je je hond niet laat jagen, hij/zij in het zicht loopt en op commando onmiddellijk komt. Respecteer dit alsjeblieft zodat dit deze fijne gebieden ook losloopgebieden zullen blijven.

 

Op de hoek van de Burgemeester Bloemersstraat en de Harderwijkerweg zit het gezellige Cafe; Het Schilderij met een eigen tuin en een terras.

 

Parkeren kan (gratis) achter de Spelerij (leuk voor kinderen!) of op een van de parkeerplaatsen langs de Burgemeester Bloemersstraat (dit is een doodlopende weg aan het begin van de langgerekte bosstrook).

 

Download nu de gratis DoggyDating app en zie, waar je ook bent, alle losloopgebieden van Nederland! Daarnaast kan je met de app afspreken voor hondenwandelingen, andere baasjes om hulp of advies vragen, een DoggyAlert aanmaken als je hond vermist is en vind je scherpe aanbiedingen in de DoggyDiscount! De link naar de App Store en Google Play staan hieronder —I>Anderen bekeken ook

Webersbos

Eerbeek (Brummen), Gelderland

Meer informatie

Rhederlaag

Giesbeek, Gelderland

Meer informatieGemiddelde beoordeling

Deel je ervaringen met anderen:

Schrijf een review

Schrijf zelf een review 

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt.

Als je een foutje hebt gezien op de site, dan horen we dat graag! 

Let op! DoggyDating is een app en website die informatie verzamelt over losloopgebieden en deze beschikbaar stelt aan hondenbaasjes. Wij zijn niet de eigenaar of beheerder van de losloopgebieden. De knop verbeteringen doorgeven is dan ook uitsluitend bedoeld voor de informatie die wij over het gebied verstrekken.  

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt..