Terug naar losloopgebieden zoeken

60909 keer bekeken

Wassenaarseslag

  • Informatie
  • Kaart
  • Route
  • Reviews
  • Verbeteringen doorgeven

Honden los op het strand van Wassenaarseslag 

Op het strand van Wassenaar mogen honden ten noorden en ten zuiden van het badstrand het hele jaar loslopen. De grootste (en meest populaire) van deze twee hondenstranden is te bereiken via een gemarkeerde hondenroute die start vanaf parkeerterrein de Kuil (aan het einde van de Wassenaarseslag rechts). De route loopt door duingebied Berkheide (let op: hier moeten honden tussen 1 maart en 1 augustus aan de lijn!).

 

Het badstrand zelf (dit is het strand direct achter de strandopgang bij de rotonde) is tussen 15 mei en 15 september tussen 07:00 en 19:00 uur verboden voor honden. De rest van het jaar mogen honden ook op dit deel van het strand de hele dag los. Zie ook deze website van de gemeente Wassenaar.

 

Let op: in de zomermaanden mogen honden bij temperaturen onder de 18 graden vanaf de rotonde bij de parkeerplaats wel direct het strand op en los. Dit wordt aangegeven middels een vlag bij de rotonde. Als de vlag in de top hangt, mogen honden niet via het badstrand naar hun eigen strand, maar moeten ze via de route door de duinen. Als de vlag laag hangt of afwezig is, mogen honden meteen los.

 

Parkeren kan (betaald) op een van de parkeerplaatsen aan het einde van de Wassenaarseslag. Brasserie De Badmeester is het gehele jaar geopend en honden zijn van harte welkom.

 

Download nu de gratis DoggyDating app en zie, waar je ook bent, alle losloopgebieden van Nederland! Daarnaast kan je met de app afspreken voor hondenwandelingen, andere baasjes om hulp of advies vragen, een DoggyAlert aanmaken als je hond vermist is en vind je scherpe aanbiedingen in de DoggyDiscount! De link naar de App Store en Google Play staan hieronder —I>Anderen bekeken ook

Berkheide

Wassenaar, Zuid-Holland

Meer informatie

De Paauw

Wassenaar, Zuid-Holland

Meer informatie

Backershagen

Wassenaar, Zuid-Holland

Meer informatieGemiddelde beoordeling

Deel je ervaringen met anderen:

Schrijf een review

Schrijf zelf een review 

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt.

Als je een foutje hebt gezien op de site, dan horen we dat graag! 

Let op! DoggyDating is een app en website die informatie verzamelt over losloopgebieden en deze beschikbaar stelt aan hondenbaasjes. Wij zijn niet de eigenaar of beheerder van de losloopgebieden. De knop verbeteringen doorgeven is dan ook uitsluitend bedoeld voor de informatie die wij over het gebied verstrekken.  

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt..