Terug naar losloopgebieden zoeken

31983 keer bekeken

Berkheide

  • Informatie
  • Kaart
  • Route
  • Reviews
  • Verbeteringen doorgeven

Honden los in Berkheide 

Tussen Wassenaar en Katwijk ligt hondenlosloopgebied Berkheide. Deze uitgestrekte duinstrook is onderdeel van Hollands Duin. Tussen 15 augustus en 15 maart mogen honden bijna overal loslopen, mits ze onder appel staan en op de paden blijven. In het gedeelte waar de Schotse Hooglanders grazen, moeten honden het hele jaar door worden aangelijnd.

 

Vanaf de parkeerplaats bij hotel Duinoord starten verschillende routes die worden gemarkeerd door gekleurde paaltjes. Als je zin hebt in een lange wandeling, dan kan je de Noordzee Route volgen tot aan Katwijk (ongeveer 10 km, heen en terug). Het is ook mogelijk om na een kleine kilometer linksaf te slaan bij de kleine horecagelegenheid aan de rand van het begrazingsgebied. Je kan hier het Wassenaarse hondenstrand op via de strandopgang tussen paal 91 en 92.

 

Zie deze website voor het hondenbeleid en een overzicht van alle losloopgebieden in de gemeente Wassenaar.

 

Door de mooie paden die door de duinen lopen is dit gebied ook rolstoelvriendelijk. Ideaal dus voor mindervaliden!

 

Voor dit losloopgebied zijn we nog op zoek naar 5 a 10 horizontaal genomen foto’s die een goed beeld van het gebied geven. Als u die heeft en met ons wilt delen, heel graag in groot formaat mailen naar losloopgebieden@doggydating.com. Als wij de foto’s plaatsen, vermelden we u als fotograaf.

 

Download nu de gratis DoggyDating app en zie, waar je ook bent, alle losloopgebieden van Nederland! Daarnaast kan je met de app afspreken voor hondenwandelingen, andere baasjes om hulp of advies vragen, een DoggyAlert aanmaken als je hond vermist is en vind je scherpe aanbiedingen in de DoggyDiscount! De link naar de App Store en Google Play staan hieronder —I>Anderen bekeken ook

Wassenaarseslag

Wassenaar, Zuid-Holland

Meer informatie

De Paauw

Wassenaar, Zuid-Holland

Meer informatie

Backershagen

Wassenaar, Zuid-Holland

Meer informatieGemiddelde beoordeling

Deel je ervaringen met anderen:

Schrijf een review

Schrijf zelf een review 

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt.

Als je een foutje hebt gezien op de site, dan horen we dat graag! 

Let op! DoggyDating is een app en website die informatie verzamelt over losloopgebieden en deze beschikbaar stelt aan hondenbaasjes. Wij zijn niet de eigenaar of beheerder van de losloopgebieden. De knop verbeteringen doorgeven is dan ook uitsluitend bedoeld voor de informatie die wij over het gebied verstrekken.  

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt..