Terug naar losloopgebieden zoeken

39425 keer bekeken

Backershagen

  • Informatie
  • Kaart
  • Route
  • Reviews
  • Verbeteringen doorgeven

Honden los in Backershagen 

Landgoed Backershagen (24 ha) is een prachtig oud bosachtig park tussen de Rijksstraatweg N44 en de Backershagenlaan. Vooral het gebied rond de mosheuvels bij de Schelpengrot (zie foto) heeft een sprookjesachtige sfeer. Er zijn verschillende vijvers en een groot meer waar honden lekker kunnen zwemmen.Let op, de mosheuvels zelf mogen niet worden betreden door honden (of baasjes).

 

Tussen 1 maart en 1 augustus (broedtijd) moeten honden aan de lijn. In de rest van het jaar mogen honden overal loslopen.  

 

Parkeren kan aan het einde (of is het 't begin?) van de Rust en Vreugdlaan, vlakbij de op- en afrit van de Rijksstraatweg.

 

In het aangrenzende landgoed De Paauw (aan de overkant van de Paauwlaan) mogen honden het hele jaar loslopen. Tip: volg de (fiets)bordjes "Landgoederenroute" aan het einde van het park om beide gebieden te combineren.

 

Tip: Bekijk deze website voor meer informatie over het hondenbeleid in de gemeente Wassenaar en een overzicht van alle losloopgebieden.Anderen bekeken ook

De Paauw

Wassenaar, Zuid-Holland

Meer informatie

Kwispelroute (hondenwandeling)

Leidschendam, Zuid-Holland

Meer informatieGemiddelde beoordeling

Deel je ervaringen met anderen:

Schrijf een review

Schrijf zelf een review 

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt.

Als je een foutje hebt gezien op de site, dan horen we dat graag! 

Let op! DoggyDating is een app en website die informatie verzameld over losloopgebieden en deze beschikbaar stelt aan hondenbaasjes. Wij zijn niet de eigenaar of beheerder van alle losloopgebieden van Nederland. De knop verbeteringen doorgeven is dan ook uitsluitend bedoeld voor de informatie die  
wij over het gebied verstrekken.  

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt..