Terug naar losloopgebieden zoeken

25722 keer bekeken

Voorsterbos

  • Informatie
  • Kaart
  • Route
  • Reviews
  • Verbeteringen doorgeven

Honden los in Voorsterbos 

Het Voorsterbos (958 ha) is een in 1947 aangelegd loof- en naaldbos in de drooggevallen Noordoostpolder. Door de ondergrond met het rijke keileem is dit jonge bos snel gaan groeien tot een indrukwekkend en oud ogend bos. Natuurmonumenten heeft hier de natuur zijn gang laten gaan, met als resultaat een indrukwekkende bos met grote bomen en weelderige struiken.

 

Honden mogen het hele jaar loslopen in het deel ten westen van Reacreatiepark De Voorst. Vanaf De Voorst kan je deze 2,6 km lange hondenwandeling maken door het hondenlosloopgebied (witte route).

 

Parkeren kan (gratis) op de parkeerplaats bij Recreatiepark de Voorst aan de Leemringweg 29. Wil je na de wandeling iets eten of drinken, dan vindt je op hetzelfde adres Brasserie De Voorst.

 

Met dank aan een DoggyDater voor de foto's.

 

Download nu de gratis DoggyDating app en zie waar je ook bent, alle losloopgebieden van Nederland! Daarnaast kan je met de app afspreken voor hondenwandelingen, andere baasjes om hulp of advies vragen, een DoggyAlert aanmaken als je hond vermist is en vind je scherpe aanbiedingen in de DoggyDiscount! De link naar de App Store en Google Play staan hieronder —I>Anderen bekeken ook

Kuinderbos

Luttelgeest, Flevoland

Meer informatie

Roggebotzand

Dronten, Flevoland

Meer informatie

Wisentbos

Dronten, Flevoland

Meer informatieGemiddelde beoordeling

Deel je ervaringen met anderen:

Schrijf een review

Schrijf zelf een review 

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt.

Als je een foutje hebt gezien op de site, dan horen we dat graag! 

Let op! DoggyDating is een app en website die informatie verzamelt over losloopgebieden en deze beschikbaar stelt aan hondenbaasjes. Wij zijn niet de eigenaar of beheerder van de losloopgebieden. De knop verbeteringen doorgeven is dan ook uitsluitend bedoeld voor de informatie die wij over het gebied verstrekken.  

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt..