Terug naar losloopgebieden zoeken

12660 keer bekeken

Wisentbos

  • Informatie
  • Kaart
  • Route
  • Reviews
  • Verbeteringen doorgeven

Honden los in het Wisentbos te Dronten 

Het Wisentbos (80 ha) is een van de Dorpsbossen van Dronten. Het Wisentbos heeft een mooi afwisselend landschap met loofbomen, een plas, diverse bruggetjes en prachtige vergezichten over de akkers.

 

Honden mogen het hele jaar door vrijwel overal in het Wisentbos los lopen mits ze onder appel staan en op de paden blijven (maximaal 3 honden per begeleider). Om het wild in dit gebied te beschermen is het dus niet toegestaan om de honden door de bosvakken te laten rennen en jagen (zie ook dit artikel), respecteer dit alsjeblieft zodat dit fijne gebied voor de goedwillende baasjes losloopgebied kan blijven. In het Wisentbos zijn ook ruiterpaden, dus nog een reden om honden goed onder appel te houden.

 

Door het gebied lopen diverse leuke wandelroutes waaronder een rolstoelpad zodat dit gebied ook voor baasjes in een rolstoel of met een kinderwagen goed begaanbaar is. Het rolstoelpad start bij de Triade Dorpsboerderij waar je na afloop ook gezellig iets kunt eten of drinken. Honden zijn hier welkom.

 

Parkeren kan ook bij de Triade dorpsboerderij, vanaf de parkeerplaats steek je de weg over en loop je zo het bos in.

Navigatie adres: Wisentweg 5a 8251 PB Dronten.

 

Met dank aan Sandra Tweebeele voor de foto's.

 

Download nu de gratis DoggyDating app en zie waar je ook bent, alle losloopgebieden van Nederland! Daarnaast kan je met de app afspreken voor hondenwandelingen, andere baasjes om hulp of advies vragen, een DoggyAlert aanmaken als je hond vermist is en vind je scherpe aanbiedingen in de DoggyDiscount! De link naar de App Store en Google Play staan hieronder —I>Anderen bekeken ook

Biddingbos

Dronten, Flevoland

Meer informatie

Roggebotzand

Dronten, Flevoland

Meer informatieGemiddelde beoordeling

Deel je ervaringen met anderen:

Schrijf een review

Schrijf zelf een review 

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt.

Als je een foutje hebt gezien op de site, dan horen we dat graag! 

Let op! DoggyDating is een app en website die informatie verzamelt over losloopgebieden en deze beschikbaar stelt aan hondenbaasjes. Wij zijn niet de eigenaar of beheerder van de losloopgebieden. De knop verbeteringen doorgeven is dan ook uitsluitend bedoeld voor de informatie die wij over het gebied verstrekken.  

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt..