Terug naar losloopgebieden zoeken

72813 keer bekeken

Texel

  • Informatie
  • Kaart
  • Route
  • Reviews
  • Verbeteringen doorgeven

Honden los in Texel 

Het strand van Texel loopt langs de gehele westkust van het eiland, van Den Hoorn tot aan De Cocksdorp. 

 

De regels voor loslopende honden zijn als volgt:

 

In de winterperiode (tussen 1 september en 1 maart) mogen honden op alle stranden van Texel los. In de zomerperiode (tussen 1 maart en 1 september) moeten honden op de bewaakte stranden aan de lijn, maar op de onbewaakte stranden mogen ze het hele jaar los.

 

Duingebied: in de wintermaanden mogen honden los in het duingebied tussen paal 12 (bij de Jan Ayeslag, iets ten noorden van Den Hoorn) en paal 18,5 (bij camping Kogerstrand, ten zuiden van de Koog).

 

In natuurgebied "De Slufter" moeten honden het hele jaar aan de lijn. In Het Krimbos en in het zuidelijke deel van bosgebied De Dennen mogen honden wel los.  Zie voor meer informatie onze pagina over deze gebieden.

 

Op de website van de gemeente Texel vind je meer informatie en een link naar een kaart waarop staat aangegeven waar honden wel en niet los mogen.

 

Voor dit losloopgebied zijn we op zoek naar 10 horizontaal genomen foto's die een goed beeld van het gebied geven. Mocht u die hebben en met ons willen delen, dan heel graag in groot formaat mailen naar losloopgebieden@doggydating.com. Als wij de foto's plaatsen, vermelden we u als fotograaf.

 Anderen bekeken ook

Napoleonroute

Den Helder, Noord-Holland

Meer informatie

Quelderduyn & Rehorstpark

Den Helder, Noord-Holland

Meer informatieGemiddelde beoordeling

Deel je ervaringen met anderen:

Schrijf een review

Schrijf zelf een review 

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt.

Als je een foutje hebt gezien op de site, dan horen we dat graag! 

Let op! DoggyDating is een app en website die informatie verzamelt over losloopgebieden en deze beschikbaar stelt aan hondenbaasjes. Wij zijn niet de eigenaar of beheerder van de losloopgebieden. De knop verbeteringen doorgeven is dan ook uitsluitend bedoeld voor de informatie die wij over het gebied verstrekken.  

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt..