Terug naar losloopgebieden zoeken

64278 keer bekeken

Strokelbos

  • Informatie
  • Kaart
  • Route
  • Reviews
  • Verbeteringen doorgeven

Honden los in Strokelbos te Harderwijk 

Het Strokelbos ligt onder Harderwijk aan de zuidwest kant van de Leuvenumseweg (N302). Het is het enige natuurgebied in de omgeving van Harderwijk waar honden echt los kunnen rennen en spelen. Honden mogen loslopen van de Plaggenweg tot aan Dierenasiel De Ark (groot gebied). In het zuidwesten gaat het Strokelbos over in een van de losloopgebieden van Ermelo, het Ermelose Bos. Er zijn 3 gemarkeerde routes van 5, 7.5 en 9 km. Alleen de rode route van 5 km loopt volledig door het losloopgebied.

 

Parkeren kan (gratis) op de parkeerplaats aan het einde van de Plaggenweg (vanuit Harderwijk op de Leuvenumseweg ter hoogte van hoogspanningskabels rechtsaf).

 

Voor meer informatie over kleinere losloopgebieden (hondenlosloopplaatsen) binnen de bebouwde kom van Harderwijk, zie deze link.

 

Met dank aan Rianne Smoor voor de foto's.

 Anderen bekeken ook

Ermelosche Heide

Ermelo, Gelderland

Meer informatieGemiddelde beoordeling

Deel je ervaringen met anderen:

Schrijf een review

Schrijf zelf een review 

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt.

Als je een foutje hebt gezien op de site, dan horen we dat graag! 

Let op! DoggyDating is een app en website die informatie verzamelt over losloopgebieden en deze beschikbaar stelt aan hondenbaasjes. Wij zijn niet de eigenaar of beheerder van de losloopgebieden. De knop verbeteringen doorgeven is dan ook uitsluitend bedoeld voor de informatie die wij over het gebied verstrekken.  

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt..