Terug naar losloopgebieden zoeken

81602 keer bekeken

Strand Lemmer

  • Informatie
  • Kaart
  • Route
  • Reviews
  • Verbeteringen doorgeven

Honden los in Strand Lemmer 

Lemmer is de hoofdplaats van de gemeente Lemsterland en ligt aan het IJsselmeer tussen Emmeloord en Sneek. Het meest westerlijke deel van het strand is officieel honden losloopgebied. Hier mogen honden het hele jaar door lekker rennen, zwemmen en ravotten. Let op, er is wel een opruimplicht, respecteer dit zodat andere gebruikers geen overlast van de honden ervaren. Op deze foto zie je de exacte locatie van het hondenstrandje.

 

Tussen 1 oktober en 30 april mogen honden overal los.  In de zomermaanden (tussen 1mei en 30 september) zijn honden niet toegestaan op het strand met uitzondering van het hondenstrandje.

 

Het strand is helemaal nieuw opgespoten en ligt in een U-vormige baai. Het water is zoet, de bodem loopt geleidelijk af en er zijn geen hoge golven. Deze omstandigheden maken dit strand zeer geschikt om puppies en (jonge) honden te leren zwemmen.

 

Parkeren kan (gratis) op de grote parkeerplaats direct achter het strand (aan de Plattedijk). Beachclub Lemmer is elke dag geopend vanaf 10:00 uur en honden zijn er van harte welkom.

 

Met dank aan Wichita van Rijkom voor de foto's

 

Download nu de gratis DoggyDating app en zie waar je ook bent, alle losloopgebieden van Nederland! Daarnaast kan je met de app afspreken voor hondenwandelingen, andere baasjes om hulp of advies vragen, een DoggyAlert aanmaken als je hond vermist is en je vindt er scherpe aanbiedingen in de DoggyDiscount! De link naar de App Store en Google Play staan hieronder —I>Anderen bekeken ook

Kuinderbos

Luttelgeest, Flevoland

Meer informatie

Elfbergen

Oudemirdum , Friesland

Meer informatie

Swettepoel

Broek, Friesland

Meer informatieGemiddelde beoordeling

Deel je ervaringen met anderen:

Schrijf een review

Schrijf zelf een review 

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt.

Als je een foutje hebt gezien op de site, dan horen we dat graag! 

Let op! DoggyDating is een app en website die informatie verzamelt over losloopgebieden en deze beschikbaar stelt aan hondenbaasjes. Wij zijn niet de eigenaar of beheerder van de losloopgebieden. De knop verbeteringen doorgeven is dan ook uitsluitend bedoeld voor de informatie die wij over het gebied verstrekken.  

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt..