Terug naar losloopgebieden zoeken

171951 keer bekeken

Rozendaalse Veld

  • Informatie
  • Kaart
  • Route
  • Reviews
  • Verbeteringen doorgeven

Honden los in Rozendaalse Veld 

Het Rozendaalse Veld, bij Arnhem, is een paradijs voor honden. Het gebied bestaat uit zandvlakten, heuvels, heide en bos en is onderdeel van Veluwe-Zuid.

 

Midden op de heide is een groot losloopterrein voor honden waar je met gemak uren kunt struinen. Het losloopgebied is met groene paaltjes en bebording aangegeven. Honden mogen binnen het losloopgebied het hele jaar door los mits onder appel. Zie deze kaart van het losloopgebied. Buiten het losloopgebied zijn honden aangelijnd welkom.

 

Op zomerse dagen is het even oppassen met het drukke fietspad dat dwars over de zandvlakte loopt, maar verder is het Rozendaalse Veld een grote hondenspeelplaats.

 

Waarom loslopen onder appel?

 

Het is de eerste prioriteit van de beheerder om de natuur te beschermen, maar zij willen de goed opgevoede honden graag tegemoet komen. Daarom mogen honden in dit gebied wel los, maar op voorwaarde dat ze onder appel staan. Dit houdt in dat je je hond niet laat jagen, hij/zij in het zicht loopt en op commando onmiddellijk komt. Respecteer dit alsjeblieft zodat dit fijne gebied ook losloopgebied zal blijven.

 

Parkeren kan op een van de (gratis) parkeerplaatsen aan het einde van de Kluizenaarsweg.

 

Met dank aan Anneke van der Pol voor de foto's!

 Anderen bekeken ook

Park Klarenbeek

Arnhem, Gelderland

Meer informatie

Park Angerenstein

Arnhem, Gelderland

Meer informatieGemiddelde beoordeling

Deel je ervaringen met anderen:

Schrijf een review

Schrijf zelf een review 

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt.

Als je een foutje hebt gezien op de site, dan horen we dat graag! 

Let op! DoggyDating is een app en website die informatie verzamelt over losloopgebieden en deze beschikbaar stelt aan hondenbaasjes. Wij zijn niet de eigenaar of beheerder van de losloopgebieden. De knop verbeteringen doorgeven is dan ook uitsluitend bedoeld voor de informatie die wij over het gebied verstrekken.  

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt..