Terug naar losloopgebieden zoeken

19851 keer bekeken

Park Angerenstein

  • Informatie
  • Kaart
  • Route
  • Reviews
  • Verbeteringen doorgeven

Honden los in Park Angerenstein te Arnhem 

Park Angerenstein is een prachtig landgoedpark dat al meer dan 250 jaar bestaat. Het park ligt midden in een woonwijk en heeft statige oude bomen en lanen. In het park ontspringt de Julianabeek, waardoor er altijd schoon drink en zwemwater voor de honden is. De buitenste strook van het park is aangewezen als losloopgebied waar de honden het hele jaar door naar hartenlust mogen rennen, zwemmen en ravotten.

 

Het losloopgebied loopt parallel aan de Velperweg via de Roemer Visscherstraat, de Bernhardlaan en de Rosendaalseweg. Zie ook deze kaart. De lengte van het losloopgebied is ongeveer 1,5 km lang. Dus als je heen en weer loopt ben zeker 45 minuten zoet. Laat je je hond echter onderweg lekker zwemmen en spelen met de vele honden die het park bezoeken, dan kan je je er natuurlijk veel langer vermaken. Binnen het losloopgebied geldt geen opruimplicht, in het overige deel van het park uiteraard wel en moeten de honden aan de lijn.

 

De hoofdingang van het park bevindt zich naast de ingang van landgoed Rennen Enk op de Velperweg. Daar kan je ook de auto parkeren.

 

Navigatieadres: Velperweg 135A 6824 HK Arnhem

 

Het park heeft verharde paden waardoor het ook bijzonder geschikt is voor minder valide baasjes.

 

Met dank aan Anneke van der Pol voor de foto's.

 

Download nu de gratis DoggyDating app en zie, waar je ook bent, alle losloopgebieden van Nederland! Daarnaast kan je met de app afspreken voor hondenwandelingen, andere baasjes om hulp of advies vragen, een DoggyAlert aanmaken als je hond vermist is en vind je scherpe aanbiedingen in de DoggyDiscount! De link naar de App Store en Google Play staan hieronder —I>Anderen bekeken ook

Park Klarenbeek

Arnhem, Gelderland

Meer informatie

Park Immerloo

Arnhem, Gelderland

Meer informatieGemiddelde beoordeling

Deel je ervaringen met anderen:

Schrijf een review

Schrijf zelf een review 

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt.

Als je een foutje hebt gezien op de site, dan horen we dat graag! 

Let op! DoggyDating is een app en website die informatie verzamelt over losloopgebieden en deze beschikbaar stelt aan hondenbaasjes. Wij zijn niet de eigenaar of beheerder van de losloopgebieden. De knop verbeteringen doorgeven is dan ook uitsluitend bedoeld voor de informatie die wij over het gebied verstrekken.  

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt..