Terug naar losloopgebieden zoeken

28595 keer bekeken

Rammekenshoek

  • Informatie
  • Kaart
  • Route
  • Reviews
  • Verbeteringen doorgeven

Honden los in Rammekenshoek 

Een paar km ten oosten van Vlissingen ligt het oudste zeefort van West-Europa; Fort Rammekens.

 

Rond het fort ligt Rammekenshoek, een prachtig natuurgebied met bos, weide, kreken en een stuk strand dat uitkijkt over de Westerschelde.

 

Honden mogen het hele jaar door los op alle stranden van Vlissingen (met uitzondering van de Boulevard en het Nollestrand tussen 15 april en 15 september).

 

In natuurgebied Rammekenshoek mogen honden tussen 15 juni en 15 maart los op de paden en op voorwaarde dat ze goed onder appel staan. Respecteer dit alsjeblieft zodat dit mooie gebied losloopgebied zal blijven voor de honden!

 

Tijdens het broedseizoen (15 maart tot 15 juni moeten de honden worden aangelijnd in natuurgebied Rammekenshoek om jonge reeën en broedvogels te beschermen. Het is echter nooit toegestaan om met je hond de duinen in te gaan of op de dijk te wandelen. Dit i.v.m. overdracht van ziekten op het grazende vee. Beide gebieden zijn echter duidelijk afgezet met hekken. Zie ook de pagina van Staats Bosbeheer.

 

In het fort zelf zijn honden welkom, mits aangelijnd.

 

Parkeren kan (gratis) op de parkeerplaats van het fort aan de Rammekensweg. Dit staat duidelijk aangegeven met borden.

 

Met dank aan Bert Bouwhuis voor de foto's.

 

Download nu de gratis DoggyDating app en zie waar je ook bent, alle losloopgebieden van Nederland! Daarnaast kan je met de app afspreken voor hondenwandelingen, andere baasjes om hulp of advies vragen, een DoggyAlert aanmaken als je hond vermist is en je vindt er scherpe aanbiedingen in de DoggyDiscount! De link naar de App Store en Google Play staan hieronder —I>Anderen bekeken ook

Groede Bad

Groede, Zeeland

Meer informatie

Noordzeestrand

Zoutelande, Zeeland

Meer informatieGemiddelde beoordeling

Deel je ervaringen met anderen:

Schrijf een review

Schrijf zelf een review 

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt.

Als je een foutje hebt gezien op de site, dan horen we dat graag! 

Let op! DoggyDating is een app en website die informatie verzamelt over losloopgebieden en deze beschikbaar stelt aan hondenbaasjes. Wij zijn niet de eigenaar of beheerder van de losloopgebieden. De knop verbeteringen doorgeven is dan ook uitsluitend bedoeld voor de informatie die wij over het gebied verstrekken.  

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt..