Terug naar losloopgebieden zoeken

59288 keer bekeken

Nollestrand en Nollebos

  • Informatie
  • Kaart
  • Route
  • Reviews
  • Verbeteringen doorgeven

Honden los op Nollenstrand en Nollebos te Vlissingen 

Op de (hoofd)stranden van Vlissingen (boulevard en Nollestrand) zijn mogen honden los op het strand in de periode van 16 september t/m 1 mei. Buiten deze periode zijn honden niet toegestaan op het strand met uitzondering van de stranden van Zwanenburg en Westduin. Daar mogen honden tussen 1 mei en 16 september los tussen 19.00 uur s'avonds en10.00 s'morgens los. Overdag mogen de honden er tussen 10.00 uur en 19.00 uur wel op het strand mits aangelijnd.

 

Voor iedere periode geldt een opruimplicht voor de uitwerpselen van de hond. Respecteer dit en andere bezoekers zodat deze stranden niet nog meer worden ingeperkt voor honden.

 

Dit strand grenst aan het Nollenbos waar honden los mogen lopen in het gedeelte tussen tussen Zwanenburgseweg en fietspad langs duinen.

 

Parken kan bij eetcafé de Kanovijver op het Nollenpad 1 te Vlissingen waar je na afloop ook een drankje kunt doen. Hiervandaan loop je via het Nollenpad in een paar honderd meter naar het strand.

 

Met dank aan Lisette Marell voor de foto's.

 Anderen bekeken ook

Rammekenshoek

Ritthem, Zeeland

Meer informatie

Noordzeestrand

Zoutelande, Zeeland

Meer informatie

Groede Bad

Groede, Zeeland

Meer informatieGemiddelde beoordeling

Deel je ervaringen met anderen:

Schrijf een review

Schrijf zelf een review 

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt.

Als je een foutje hebt gezien op de site, dan horen we dat graag! 

Let op! DoggyDating is een app en website die informatie verzamelt over losloopgebieden en deze beschikbaar stelt aan hondenbaasjes. Wij zijn niet de eigenaar of beheerder van de losloopgebieden. De knop verbeteringen doorgeven is dan ook uitsluitend bedoeld voor de informatie die wij over het gebied verstrekken.  

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt..