Terug naar losloopgebieden zoeken

61893 keer bekeken

Oosterstrand

  • Informatie
  • Kaart
  • Route
  • Reviews
  • Verbeteringen doorgeven

Honden los in Oosterstrand 

Op het Oosterstrand tussen Domburg en Oostkapelle mogen honden tussen 15 september en 1 mei overal los. Na 1 mei mogen honden alleen los tussen 19.00 tot 10.00 uur. Tussen 10.00 en 19.00 moeten honden officieel aan de lijn.

 

Op sommige aangrenzende stranden zijn honden in de zomermaanden niet meer toegestaan, ook niet aan de lijn. Dit staat ter plaatse aangegeven op de bordjes.

 

Parkeren kan (betaald) aan de Domburgseweg (kruising Mezgerweg) of aan het strand. Aan het einde van het hondenstrand is gelegenheid om iets te eten of te drinken bij Strandpaviljoen Berkenbosch. Honden zijn hier van harte welkom.

 

Download nu de gratis DoggyDating app en zie waar je ook bent, alle losloopgebieden van Nederland! Daarnaast kan je met de app afspreken voor hondenwandelingen, andere baasjes om hulp of advies vragen, een DoggyAlert aanmaken als je hond vermist is en je vindt er scherpe aanbiedingen in de DoggyDiscount! De link naar de App Store en Google Play staan hieronder —I>Anderen bekeken ook

Berkenbosch

Oostkapelle, Zeeland

Meer informatie

Noordzeestrand

Zoutelande, Zeeland

Meer informatie

Noordzeestrand

Vrouwenpolder, Zeeland

Meer informatieGemiddelde beoordeling

Deel je ervaringen met anderen:

Schrijf een review

Schrijf zelf een review 

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt.

Als je een foutje hebt gezien op de site, dan horen we dat graag! 

Let op! DoggyDating is een app en website die informatie verzamelt over losloopgebieden en deze beschikbaar stelt aan hondenbaasjes. Wij zijn niet de eigenaar of beheerder van de losloopgebieden. De knop verbeteringen doorgeven is dan ook uitsluitend bedoeld voor de informatie die wij over het gebied verstrekken.  

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt..