Terug naar losloopgebieden zoeken

86438 keer bekeken

Noordzeestrand

  • Informatie
  • Kaart
  • Route
  • Reviews
  • Verbeteringen doorgeven

Honden los in Noordzeestrand 

Het Noordzeestrand in Vrouwenpolder is een van de mooiste, breedste en schoonste stranden van Nederland. Honden mogen tussen 15 september en 1 mei de hele dag los op het strand. Na 1 mei zijn honden linksaf (richting Vrouwenpolder) overdag in het badseizoen verboden. Rechtsaf zijn honden toegestaan (overdag in het badseizoen moeten honden aangelijnd zijn.

 

Het strand van Vrouwenpolder is zeer goed bereikbaar; neem de afslag Vrouwenpolder en volg de borden "strand" en bungalowpark "Breezand". Onderaan de duinen is een grote parkeerplaats. Vanaf maart tot oktober 12,00 euro per dag of 2,40 euro per uur, van oktber tot maart is het parkeren gratis.

 

In en rond Vrouwenpolder is veel horeca. Strandpaviljoen Breezand staat op 3 meter hoge palen en heeft een schitterend uitzicht op de Oosterscheldedam. Het Paviljoen is makkelijk te bereiken via de verharde overgang gelegen in het bungalowpark Breezand 1.

 

Strand Vrouwenpolder is een van de weinige stranden van ons land die dankzij loopplanken op het strand ook geschikt zijn voor rolstoelgebruikers.

 Anderen bekeken ook

Berkenbosch

Oostkapelle, Zeeland

Meer informatie

Oosterstrand

Domburg, Zeeland

Meer informatie

Boswachterij Westerschouwen

Burgh-Haamstede, Zeeland

Meer informatieGemiddelde beoordeling

Deel je ervaringen met anderen:

Schrijf een review

Schrijf zelf een review 

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt.

Als je een foutje hebt gezien op de site, dan horen we dat graag! 

Let op! DoggyDating is een app en website die informatie verzamelt over losloopgebieden en deze beschikbaar stelt aan hondenbaasjes. Wij zijn niet de eigenaar of beheerder van de losloopgebieden. De knop verbeteringen doorgeven is dan ook uitsluitend bedoeld voor de informatie die wij over het gebied verstrekken.  

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt..