Terug naar losloopgebieden zoeken

39007 keer bekeken

Noordpolder van Ossendrecht

  • Informatie
  • Kaart
  • Route
  • Reviews
  • Verbeteringen doorgeven

Honden los in Noordpolder van Ossendrecht 

In 2011 heeft Natuurmonumenten een (volledig omheind) hondenlosloopgebied geopend in de Noordpolder van Ossendrecht, aan de rand van Hoogerheide. Het losloopgebied is ongeveer anderhalve hectare groot en honden kunnen hier het hele jaar door naar hartelust rennen en spelen.

 

Op zomerse dagen is het 's avonds vaak gezellig druk, waardoor dit losloopgebied ideaal is voor sociale honden (en dito baasjes).

 

Leuke bonus; nadat je hond lekker is uitgeraasd, mag hij/zij (aangelijnd!) mee op wandeling door dit mooie, oude poldergebied aan de voet van de Brabantse Wal.

 

Parkeren kan op het zandpad ter hoogte van het Kerkepadje (op de hoek van Onderstal en de Zouteweg) in Woensdrecht (gemeente Hoogerheide).

 

Met dank aan Ronald Nefs voor de foto's.

 

Download nu de gratis DoggyDating app en zie, waar je ook bent, alle losloopgebieden van Nederland! Daarnaast kan je met de app afspreken voor hondenwandelingen, andere baasjes om hulp of advies vragen, een DoggyAlert aanmaken als je hond vermist is en vind je scherpe aanbiedingen in de DoggyDiscount! De link naar de App Store en Google Play staan hieronder —I>Anderen bekeken ook

Visdonk

Roosendaal, Noord-Brabant

Meer informatie

Hondenspeelplaats Dierist

Sint Maartensdijk, Tholen, Zeeland

Meer informatie

Grevelingendam

Bruinisse, Zeeland

Meer informatieGemiddelde beoordeling

Deel je ervaringen met anderen:

Schrijf een review

Schrijf zelf een review 

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt.

Als je een foutje hebt gezien op de site, dan horen we dat graag! 

Let op! DoggyDating is een app en website die informatie verzamelt over losloopgebieden en deze beschikbaar stelt aan hondenbaasjes. Wij zijn niet de eigenaar of beheerder van de losloopgebieden. De knop verbeteringen doorgeven is dan ook uitsluitend bedoeld voor de informatie die wij over het gebied verstrekken.  

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt..