Terug naar losloopgebieden zoeken

52209 keer bekeken

Grevelingendam

  • Informatie
  • Kaart
  • Route
  • Reviews
  • Verbeteringen doorgeven

Honden los in Grevelingendam 

Het recreatieterrein Grevelingenstrand op de Grevelingendam heeft een hondenlosloopgebied aan het eind van de Strandweg. Op de overige strandjes en op het lange zandstrand aan de andere kant van de dam, mogen honden alleen los tussen oktober en april. Na april moeten ze aan de lijn. Zie ook deze flyer.

 

Parkeren kan op een van de parkeerplaatsen langs de Strandweg of langs de parallelweg aan de andere kant van de dam (neem voor beide de afslag Grevelingenstrand). Bij Reastuarant Puurr bij Rich (langs de Strandweg, halverwege het recreatiegebied) of Restaurant Grevelingen (bij het zandstrand aan de Parallelweg) kunt u terecht voor een hapje of drankje (op het terras).

 

Met dank aan Marianne Ketting voor de foto's.

 

Download nu de gratis DoggyDating app en zie waar je ook bent, alle losloopgebieden van Nederland! Daarnaast kan je met de app afspreken voor hondenwandelingen, andere baasjes om hulp of advies vragen, een DoggyAlert aanmaken als je hond vermist is en je vindt er scherpe aanbiedingen in de DoggyDiscount! De link naar de App Store en Google Play staan hieronder —I>Anderen bekeken ook

Krekengebied

Ouwerkerk, Zeeland

Meer informatie

Hondenspeelplaats Dierist

Sint Maartensdijk, Tholen, Zeeland

Meer informatie

Deltastrand

Stellendam, Zuid-Holland

Meer informatieGemiddelde beoordeling

Deel je ervaringen met anderen:

Schrijf een review

Schrijf zelf een review 

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt.

Als je een foutje hebt gezien op de site, dan horen we dat graag! 

Let op! DoggyDating is een app en website die informatie verzamelt over losloopgebieden en deze beschikbaar stelt aan hondenbaasjes. Wij zijn niet de eigenaar of beheerder van de losloopgebieden. De knop verbeteringen doorgeven is dan ook uitsluitend bedoeld voor de informatie die wij over het gebied verstrekken.  

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt..