Terug naar losloopgebieden zoeken

26048 keer bekeken

Nieuw Hulckesteijn

  • Informatie
  • Kaart
  • Route
  • Reviews
  • Verbeteringen doorgeven

Honden los in Nieuw Hulckesteijn 

Recreatiegebied Nieuw Hulckesteijn , ook wel Nijkerk aan Zee genoemd, is een uniek gelegen recreatiegebied met een landelijk uitzicht op de Flevopolder.

 

Het gebied bestaat uit een groenstrook en een paar strandjes aan het Nijkerkernauw. Het is niet groot, maar honden mogen tussen 1 oktober en 1 mei overal loslopen en kunnen hier heerlijk zwemmen en spelen in het ondiepe water.

Na 1 mei is het gebied verboden voor honden.

 

Parkeren kan (betaald, 3euro per dag) op een van de parkeerplaatsen van het gebied. Adres navigatie: Zeedijk 1a, Nijkerk.

 

Als je na afloop iets wilt eten of drinken kan dat op het terras van Strandhuys Nijkerk. Navigatie adres: Zeedijk 1, 3861 MD Nijkerk

Zie kaart en route.

 

Met dank aan Jannita van der Hoek voor de foto's.

 

Download nu de gratis DoggyDating app en zie, waar je ook bent, alle losloopgebieden van Nederland! Daarnaast kan je met de app afspreken voor hondenwandelingen, andere baasjes om hulp of advies vragen, een DoggyAlert aanmaken als je hond vermist is en vind je scherpe aanbiedingen in de DoggyDiscount! De link naar de App Store en Google Play staan hieronder —I>Anderen bekeken ook

Hulkesteinsebos

Zeewolde, Flevoland

Meer informatie

Strand Nulde

Putten, Gelderland

Meer informatieGemiddelde beoordeling

Deel je ervaringen met anderen:

Schrijf een review

Schrijf zelf een review 

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt.

Als je een foutje hebt gezien op de site, dan horen we dat graag! 

Let op! DoggyDating is een app en website die informatie verzamelt over losloopgebieden en deze beschikbaar stelt aan hondenbaasjes. Wij zijn niet de eigenaar of beheerder van de losloopgebieden. De knop verbeteringen doorgeven is dan ook uitsluitend bedoeld voor de informatie die wij over het gebied verstrekken.  

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt..