Terug naar losloopgebieden zoeken

74369 keer bekeken

Erkemederstrand & Nulderdijk

  • Informatie
  • Kaart
  • Route
  • Reviews
  • Verbeteringen doorgeven

Honden los in Erkemederstrand & Nulderdijk 

Het Erkemederstrand en de Nulderdijk liggen beide aan het Nuldernauw. Het losloopgebied bestaat uit een 1,5 km lang hondenstrand en een 5 km lange dijk (tot aan Zeewolde). Tussen 1 september en 1 maart mogen honden ook loslopen op de andere stranden.

 

Parkeren kan (betaald) op een van de parkeerterreinen langs de Erkemederweg. Het hondenstrand heeft een eigen ingang (zie ook de link hierboven). Bij strandpaviljoen de Jutter zijn honden van harte welkom en ook de camping naast het strand is zeer hondvriendelijk.

 

NB. Het hondenstrand is eenvoudig te combineren met een bezoekje aan het nabijgelegen Hulkesteinsebos (aan de andere kant van het viaduct). In het oostelijk deel van het Hulkesteinse Bos, tussen de N704 en de N301, mogen honden (maximaal 3 per begeleider) ook los lopen.

 

In de zomerperiode wordt het water gecontroleerd op de aanwezigheid van blauwlag. Indien er problemen zijn met blauwalg wordt er op de Facebookpagina van het hondenstrand actuele informatie weergegeven en worden er informatieborden bij de ingang geplaatst.

 

Wil jij, waar je ook bent, zien waar losloopgebieden in de buurt zijn en/of afspreken voor gezellige hondenwandelingen met andere baasjes? Download dan de gratis DoggyDating app

 

Met dank aan Anneke van der Pol voor de foto's.Anderen bekeken ook

Strand Nulde

Putten, Gelderland

Meer informatie

Nieuw Hulckesteijn

Nijkerk, Gelderland

Meer informatie

Hulkesteinsebos

Zeewolde, Flevoland

Meer informatieGemiddelde beoordeling

Deel je ervaringen met anderen:

Schrijf een review

Schrijf zelf een review 

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt.

Als je een foutje hebt gezien op de site, dan horen we dat graag! 

Let op! DoggyDating is een app en website die informatie verzameld over losloopgebieden en deze beschikbaar stelt aan hondenbaasjes. Wij zijn niet de eigenaar of beheerder van alle losloopgebieden van Nederland. De knop verbeteringen doorgeven is dan ook uitsluitend bedoeld voor de informatie die  
wij over het gebied verstrekken.  

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt..