Terug naar losloopgebieden zoeken

147536 keer bekeken

Erkemederstrand & Nulderdijk

  • Informatie
  • Kaart
  • Route
  • Reviews
  • Verbeteringen doorgeven

Honden los in Erkemederstrand & Nulderdijk 

Het Erkemederstrand en de Nulderdijk liggen beide aan het Nuldernauw. Het losloopgebied bestaat uit een 1,5 km lang hondenstrand en een 5 km lange dijk (ook losloopgebied) tot aan Zeewolde.

 

Het Erkemederstrand is in 2018 uitgeroepen tot leukst hondenuitlaatplek van Nederland! Een terechte winnaar, want het is er echt een hondenparadijs!

 

Honden mogen op het strand lekker rennen, zwemmen en ravotten en aangezien het hier duidelijk om een hondenstrand gaat heeft niemand daar bezwaar tegen. Het water loopt heel geleidelijk af, waardoor het een veilige plek is voor zwemles aan je hond. Er zijn wc's, (gratis) poepzakjes, hondendouches en bij strandpaviljoen de Jutter, op de naastgelegen camping, zijn honden ook van harte welkom.

 

Het hondensrand is het hele jaar door open, en met warm weer kan je er natuurlijk ook zelf genieten van een dagje zonnen en zwemmen samen met je hond(en).

 

In de zomerperiode wordt het water gecontroleerd op de aanwezigheid van blauwlag. Indien er problemen zijn met blauwalg wordt er op de Facebookpagina van het hondenstrand actuele informatie weergegeven en worden er informatieborden bij de ingang geplaatst.

 

Tussen 1 september en 1 maart mogen honden ook loslopen op de andere stranden.

 

Parkeren kan (betaald) op een van de parkeerterreinen langs de Erkemederweg.

Het hondenstrand heeft een eigen ingang.

 

Dit parkeertarief dient met contactloos pinnen betaald te worden bij de slagboom. Bij het uitrijden gaat de slagboom vanzelf omhoog wanneer u de auto er voor plaatst.

 

NB. Het hondenstrand is eenvoudig te combineren met een bezoekje aan het nabijgelegen Hulkesteinsebos (aan de andere kant van het viaduct). In het oostelijk deel van het Hulkesteinse Bos, tussen de N704 en de N301, mogen honden (maximaal 3 per begeleider) ook los lopen.

 

Met dank aan Anneke van der Pol voor de foto's.Anderen bekeken ook

Strand Nulde

Putten, Gelderland

Meer informatie

Nieuw Hulckesteijn

Nijkerk, Gelderland

Meer informatie

Hulkesteinsebos

Zeewolde, Flevoland

Meer informatieGemiddelde beoordeling

Deel je ervaringen met anderen:

Schrijf een review

Schrijf zelf een review 

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt.

Als je een foutje hebt gezien op de site, dan horen we dat graag! 

Let op! DoggyDating is een app en website die informatie verzamelt over losloopgebieden en deze beschikbaar stelt aan hondenbaasjes. Wij zijn niet de eigenaar of beheerder van de losloopgebieden. De knop verbeteringen doorgeven is dan ook uitsluitend bedoeld voor de informatie die wij over het gebied verstrekken.  

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt..