Terug naar losloopgebieden zoeken

50571 keer bekeken

Naarder Eng / Oud Valkeveen

  • Informatie
  • Kaart
  • Route
  • Reviews
  • Verbeteringen doorgeven

Honden los in Naarder Eng / Oud Valkeveen 

Oud Valkeveen en het Naarder Eng  (70 ha) zijn onderdeel van het Goois Natuurreservaat. Het is een schilderachtig landschap met vriendelijke glooiingen, kleine akkers, houtwallen en bosranden. Honden mogen hier het hele jaar loslopen, mits ze tussen de akkers netjes op de paden blijven. Hier wordt streng op gecontroleerd, dus zorg dat je hond niet de akkers op gaat. In alle gebieden van het Goois Natuurreservaat geldt een maximum van 3 honden per begeleider.

 

Ondanks dat dit losloopgebied aan het water grenst is de rietkraag zo breed dat honden helaas niet bij het water kunnen komen.

 

Parkeren kan o.a. midden in het Naarder Eng op parkeerterrein Nimmerdor ter hoogte van de Oud Huizerweg 24 in Naarden. Alternatieven zijn Theehuis Bos en Hei  Oud Huizerweg 30, hier zijn honden welkom mits aangelijnd en er staat altijd een bak water klaar bij de middelste boom op het terras.  Pannenkoekenrestaurant 't Vossenhol  (Oud Huizerweg 2A - honden welkom) of aan de kant bij de haven van Huizen (met leuke - hondvriendelijke - restaurantjes en terrasjes) op de parkeerplaats bij de Skiclub aan de IJsselmeerstraat 5 in Huizen (de restaurantjes en de haven liggen twee straten verder).

 

Tussen 15 juli en 15 maart mag je hond ook los in de aangrenzende gebieden Limitische Heide (33 ha) , landgoed De Beek (9 ha) / Oud Bussem (12 ha) en het Bikbergerbos (55 ha).

 

Aan de haven, zeer hondvriendelijk en warm aanbevolen voor een drankje, lunch en/of diner: Restaurant De Haven van Huizen 

 Anderen bekeken ook

Wolfskamer

Huizen, Noord-Holland

Meer informatieGemiddelde beoordeling

Deel je ervaringen met anderen:

Schrijf een review

Schrijf zelf een review 

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt.

Als je een foutje hebt gezien op de site, dan horen we dat graag! 

Let op! DoggyDating is een app en website die informatie verzamelt over losloopgebieden en deze beschikbaar stelt aan hondenbaasjes. Wij zijn niet de eigenaar of beheerder van de losloopgebieden. De knop verbeteringen doorgeven is dan ook uitsluitend bedoeld voor de informatie die wij over het gebied verstrekken.  

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt..