Terug naar losloopgebieden zoeken

16010 keer bekeken

Wolfskamer

  • Informatie
  • Kaart
  • Route
  • Reviews
  • Verbeteringen doorgeven

Honden los in Wolfskamer te Huizen 

De Wolfskamer in Huizen is geen heel groot gebied, slechts ongeveer 1 vierkante kilometer, maar gaat naadloos over in natuurgebied Naarder Eng (34 ha). In beide gebieden mogen de honden het hele jaar door heerlijk los om te rennen en ravotten.

 

De Wolfskamer bestaat uit grote grasvelden, bosstroken en heeft een prachtig uitzicht op het Gooimeer. Naarder Eng is een schilderachtig landschap met vriendelijke glooiingen, kleine akkers, houtwallen en bosranden.

 

Als je deze losloopgebieden combineert kan je makkelijk 2 uur wandelen, zeker in het laagseizoen want tussen 15 juli en 15 maart mag je hond ook los in de aangrenzende gebieden Limitische Heide (33 ha) , landgoed De Beek (9 ha) / Oud Bussem (12 ha) en het Bikbergerbos (55 ha).

 

Het enige nadeel aan deze bijna idyllische wandeling is dat ondanks dat het grenst aan het Gooimeer de rietkraag zo breed is dat de honden niet het water in kunnen. In de zomer is het dan ook verstandig om drinkwater voor je hond mee te nemen.

 

Wil je de wandeling combineren met een hapje of drankje? Op ongeveer een half uur lopen vanaf de Wolfskamer bevindt zich het hondvriendelijke Theehuis Bos en Hei. Navigatie adres: Oud Huizerweg 30, 1411 GZ Naarden.

 

Na afloop iets nuttigen kan ook op 5 minuten wandelen vanaf de parkeerplaats bij het hondvriendelijke restaurant De haven van Huizen.

Navigatie adres: Mastspoor 1 1271 GL Huizen

 

Vrijwel alle paden binnen deze gebieden zijn (half) verhard en daardoor ook goed begaanbaar voor rolstoelgebruikers of mensen met een wandelwagen.

 

Parkeren kan (gratis) aan de parkeerplaats tegenover Coronel Kartracing.

Navigatie adres: IJsselmeerstraat 316, 1271 GE Huizen

Hiervandaan loop je zo het losloopgebied in.

 

Foto's gemaakt door DoggyDating.

 Anderen bekeken ook

Gooierdijkpark

Huizen, Noord-Holland

Meer informatieGemiddelde beoordeling

Deel je ervaringen met anderen:

Schrijf een review

Schrijf zelf een review 

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt.

Als je een foutje hebt gezien op de site, dan horen we dat graag! 

Let op! DoggyDating is een app en website die informatie verzamelt over losloopgebieden en deze beschikbaar stelt aan hondenbaasjes. Wij zijn niet de eigenaar of beheerder van de losloopgebieden. De knop verbeteringen doorgeven is dan ook uitsluitend bedoeld voor de informatie die wij over het gebied verstrekken.  

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt..