Terug naar losloopgebieden zoeken

74962 keer bekeken

Middelwaard

  • Informatie
  • Kaart
  • Route
  • Reviews
  • Verbeteringen doorgeven

Honden los in Middelwaard 

Losloopgebied Middelwaard (35 ha) ligt aan de A2 in de uiterwaarden aan de Lek bij Vianen. Het is een open begrazingsgebied (met Fjorden en Schotse Hooglanders) rond een grote zwemplas. Honden hier het hele jaar loslopen en ze kunnen er heerlijk zwemmen. Alleen op de parkeerplaats en het naastgelegen recreatiestrand moeten honden aan de lijn. Let hier goed op, want er wordt -zeker op mooie dagen- regelmatig gecontroleerd!

 

Aan de overzijde van de plas is een prachtig hondenstrand (zand) met langzaam aflopende oevers. Een rondje om de plas duurt ongeveer 30 minuten, tenzij je onderweg stopt om een praatje te maken met de grazers of te genieten van je zwemmende of spelende hond.

 

Parkeren kan (gratis) op het parkeerterrein naast het losloopgebied. Aan het einde van de Don Velascodreef (vlak na hotel Van der Valk) ga je linksaf onder de snelweg door. Daarna maak je een scherpe U-bocht naar rechts. Je rijdt nu parallel aan de A2. Na ongeveer 100 meter is de parkeerplaats aan je linkerhand. Bij Van der Valk Vianen zijn (schone) honden toegestaan.

 

Helaas is het gebied niet geschikt voor rolstoelgebruikers.Anderen bekeken ook

Nedereindseplas

IJsselstein ut, Utrecht

Meer informatieGemiddelde beoordeling

Deel je ervaringen met anderen:

Schrijf een review

Schrijf zelf een review 

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt.

Als je een foutje hebt gezien op de site, dan horen we dat graag! 

Let op! DoggyDating is een app en website die informatie verzameld over losloopgebieden en deze beschikbaar stelt aan hondenbaasjes. Wij zijn niet de eigenaar of beheerder van alle losloopgebieden van Nederland. De knop verbeteringen doorgeven is dan ook uitsluitend bedoeld voor de informatie die  
wij over het gebied verstrekken.  

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt..