Terug naar losloopgebieden zoeken

40610 keer bekeken

Recreatiegebied Madestein & De Uithof

  • Informatie
  • Kaart
  • Route
  • Reviews
  • Verbeteringen doorgeven

Honden los in Madestein & De Uithof 

Honden mogen bijna overal los in Recreatiegebied Madestein en in de gevarieerde natuur van het naastgelegen natuurgebied De Uithof. Beide losloopgebieden liggen aan de zuidwestrand van Den Haag.

 

In De Uithof kunnen honden op verschillende plaatsen zwemmen en in Madestein is een speciale zwemplaats aangelegd voor honden zodat ze ook in het badseizoen heerlijk kunnen zwemmen.

 

In beide losloopgebieden moeten honden op sommige plaatsen even aan de lijn. Let dus goed op de bordjes of kijk vooraf even op de hondenkaart van de gemeente Den Haag. Op deze kaart staat precies aangegeven waar honden wel (groen) en niet (rood) los mogen lopen.

 

Als je wilt, kan je beide losloopgebieden combineren tot 1 lange wandeling. Je kunt de (drukke!) Escampweg oversteken bij de kruising met de Madepolderweg. Het spreekt voor zich dat je je hond hier even aan moet lijnen.

 

Wil je a de wandeling iets eten of drinken, dan kan dat bij restaurant Madestein.

Adres Madepolderweg 100, 2553 EG Den Haag

Of bij de vlak bij gelegen Mac Donalds aan de De werf 68, 2544 EK Den Haag.

 

Voor Recreatiegebied Madestein kan je parkeren op de grote parkeerplaats langs de Madepolderweg of op een van de kleinere parkeerplaatsen langs de Madesteinweg.

Voor Natuurgebied De Uithof kan je parkeren op de grote parkeerplaats op de Jaap Edenweg 2.

 

Voor dit losloopgebied zijn we nog op zoek naar 5 a 10 horizontaal genomen foto’s die een goed beeld van het gebied geven. Als u die heeft en met ons wilt delen, heel graag in groot formaat mailen naar losloopgebieden@doggydating.com. Als wij de foto’s plaatsen, vermelden we u als fotograaf.

 Anderen bekeken ook

Kijkduin

Den Haag, Zuid-Holland

Meer informatie

Hondenstrand Duindorp

Den Haag, Zuid-Holland

Meer informatieGemiddelde beoordeling

Deel je ervaringen met anderen:

Schrijf een review

Schrijf zelf een review 

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt.

Als je een foutje hebt gezien op de site, dan horen we dat graag! 

Let op! DoggyDating is een app en website die informatie verzamelt over losloopgebieden en deze beschikbaar stelt aan hondenbaasjes. Wij zijn niet de eigenaar of beheerder van de losloopgebieden. De knop verbeteringen doorgeven is dan ook uitsluitend bedoeld voor de informatie die wij over het gebied verstrekken.  

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt..