Terug naar losloopgebieden zoeken

44275 keer bekeken

Hondenstrand Duindorp

  • Informatie
  • Kaart
  • Route
  • Reviews
  • Verbeteringen doorgeven

Honden los in Hondenstrand Duindorp 

Bij Duindorp mogen honden het gehele jaar loslopen op het strand tussen de Kwartellaan (strandopgang 9) en de Duivelandsestraat (strandopgang 10).

 

Op de andere delen van het Zuiderstrand moeten honden tussen 15 mei en 1 oktober tussen 07:00 en 21:00 uur aan de lijn. Na 1 oktober mogen honden op alle delen van het Zuiderstrand loslopen. Zie ook deze link van de gemeente Den Haag.

 

Parkeren kan (tot 18.00 gratis en tussen 18.00 en 0.00 uur betaald) bij de duiningang aan het einde van de Fuutlaan (vanaf hier is het ongeveer 10 minuten lopen naar het strand) of aan de Duivelandsestraat (ongeveer 5 minuten lopen).

 

Bij strandpaviljoen de Kwartel (aan de kant van de Fuutlaan) en bij strandpaviljoen De Staat (aan de kant van de Duivelandsestraat) zijn honden van harte welkom. Let op: in het duingebied tussen de parkeerplaatsen en het strand moeten honden wel aan de lijn!

 

Met dank aan Jelka van der Kruk voor de foto's.

 Anderen bekeken ook

Bosjes van Poot

Den Haag, Zuid-Holland

Meer informatie

Kijkduin

Den Haag, Zuid-Holland

Meer informatieGemiddelde beoordeling

Deel je ervaringen met anderen:

Schrijf een review

Schrijf zelf een review 

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt.

Als je een foutje hebt gezien op de site, dan horen we dat graag! 

Let op! DoggyDating is een app en website die informatie verzamelt over losloopgebieden en deze beschikbaar stelt aan hondenbaasjes. Wij zijn niet de eigenaar of beheerder van de losloopgebieden. De knop verbeteringen doorgeven is dan ook uitsluitend bedoeld voor de informatie die wij over het gebied verstrekken.  

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt..