Terug naar losloopgebieden zoeken

161818 keer bekeken

Kijkduin

  • Informatie
  • Kaart
  • Route
  • Reviews
  • Verbeteringen doorgeven

Honden los in Kijkduin 

In Kijkduin mogen honden het hele jaar loslopen op het strand vanaf strandslag 2 zuidwaarts tot aan Monster (gemeente Westland). Voor de overige delen van het Zuiderstrand geldt dat honden tussen 1 oktober en 15 mei de hele dag los mogen lopen. Na 15 mei mogen honden alleen los tussen 21:00 en 07:00 uur. Zie ook deze link van de gemeente Den Haag.

 

Parkeren kan (gratis!) op parkeerterrein Machiel Vrijenhoeklaan.

 

Langs de route zijn verschillende leuke strandtenten / paviljoens. Bij de parkeerplaats op het Deltaplein, tref je nog meer gezellige terrasjes met uitzicht op zee. Bij de meeste restaurantjes zijn honden van harte welkom.

 

Met dank aan Mirella Lodder voor de foto's.

 

Download nu de gratis DoggyDating app en zie, waar je ook bent, alle losloopgebieden van Nederland! Daarnaast kan je met de app afspreken voor hondenwandelingen, andere baasjes om hulp of advies vragen, een DoggyAlert aanmaken als je hond vermist is en vind je scherpe aanbiedingen in de DoggyDiscount! De link naar de App Store en Google Play staan hieronder —I>Anderen bekeken ook

Hondenstrand Duindorp

Den Haag, Zuid-Holland

Meer informatieGemiddelde beoordeling

Deel je ervaringen met anderen:

Schrijf een review

Schrijf zelf een review 

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt.

Als je een foutje hebt gezien op de site, dan horen we dat graag! 

Let op! DoggyDating is een app en website die informatie verzamelt over losloopgebieden en deze beschikbaar stelt aan hondenbaasjes. Wij zijn niet de eigenaar of beheerder van de losloopgebieden. De knop verbeteringen doorgeven is dan ook uitsluitend bedoeld voor de informatie die wij over het gebied verstrekken.  

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt..