Terug naar losloopgebieden zoeken

48825 keer bekeken

Liesbos

  • Informatie
  • Kaart
  • Route
  • Reviews
  • Verbeteringen doorgeven

Honden los in Liesbos 

Losloopgebied het Liesbos (220 ha) ligt vlak boven de A58, tussen Breda en Etten-Leur. Dit prachtige bos is het grootste oude zomereikenbos van ons land. Karakteristiek voor het Liesbos zijn de monumentale lanen.

 

Honden mogen het hele jaar los in het westelijke deel van het Liesbos, tussen de Moerdijkse Postbaan en de Jachthuisdreef. In de rest van het bos zijn honden ook welkom, mits aan de lijn.

 

Parkeren kan (gratis) op de Torendreef ( zie kaart en route) of bij Restaurant Boswachter Liesbosch aan de Nieuwe Dreef 4 (het losloopgebied ligt aan de andere kant van de Huisdreef).

 

Nabij de parkeerplaats op de kruising van de Huisdreef en de Torendreef is een vijvertje dat net groot genoeg is voor je hond om zichzelf schoon te zwemmen of om even af te koelen.

 

Bij regen zijn de paden spiegelglad en modderig waardoor deze niet goed begaanbaar zijn voor mindervaliden. Is het echter een paar dagen droog, dan kan ook de rolstoelgebruiker prima vertoeven in het losloopgebied!

 

 

Met dank aan Marijke Geuens voor de foto's.

 



Anderen bekeken ook

Mastbos

Breda, Noord-Brabant

Meer informatie

Galderse Meren

Breda, Noord-Brabant

Meer informatie

Voorbos

Ulvenhout, Noord-Brabant

Meer informatie



Gemiddelde beoordeling

Deel je ervaringen met anderen:

Schrijf een review

Schrijf zelf een review 

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt.

Als je een foutje hebt gezien op de site, dan horen we dat graag! 

Let op! DoggyDating is een app en website die informatie verzamelt over losloopgebieden en deze beschikbaar stelt aan hondenbaasjes. Wij zijn niet de eigenaar of beheerder van de losloopgebieden. De knop verbeteringen doorgeven is dan ook uitsluitend bedoeld voor de informatie die wij over het gebied verstrekken.  

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt..