Terug naar losloopgebieden zoeken

16445 keer bekeken

Kollumerwaard

  • Informatie
  • Kaart
  • Route
  • Reviews
  • Verbeteringen doorgeven

Honden los in Kollumerwaard/Kollummeroord 

Kollumerwaard is onderdeel van Nationaal Park Lauwersmeer, een gebied met uitgestrekte, ruige graslanden en jonge loofbossen. Het bosgebied ten zuiden van Kollumerwaard (vanaf parkeerplaats aan Kwelderweg, nabij Dokkumer Nieuwe Zijlen) is losloopgebied waar honden het hele jaar door los mogen lopen.

 

Het is geen groot losloopgebied, een rondje is 1,5 km, maar als je wat zigzagt of je hond in het aangrensende water laat zwemmen zal je hond zich er goed vermaken.

 

Door het losloopgebied loopt het Slenkpad dat verhard is, dus zeer geschikt voor rolstoelgebruikers.

 

Parkeren kan (gratis) op de parkeerplaats langs de Kwelderweg (zie kaart), hiervandaan loop je direct het losloopgebied in.

 

Voor dit losloopgebied zijn we op zoek naar 5 a 10 horizontaal genomen foto's die een goed beeld van het gebied geven. Mocht u die hebben en met ons willen delen, dan heel graag in groot formaat mailen naar info@doggydating.com. Als wij de foto's plaatsen vermelden we u als fotograaf.

 

Download nu de gratis DoggyDating app en zie waar je ook bent, alle losloopgebieden van Nederland! Daarnaast kan je met de app afspreken voor hondenwandelingen, andere baasjes om hulp of advies vragen, een DoggyAlert aanmaken als je hond vermist is en je vindt er scherpe aanbiedingen in de DoggyDiscount! De link naar de App Store en Google Play staan hieronder —I>Anderen bekeken ook

Schiermonnikoog

Schiermonnikoog, Friesland

Meer informatieGemiddelde beoordeling

Deel je ervaringen met anderen:

Schrijf een review

Schrijf zelf een review 

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt.

Als je een foutje hebt gezien op de site, dan horen we dat graag! 

Let op! DoggyDating is een app en website die informatie verzamelt over losloopgebieden en deze beschikbaar stelt aan hondenbaasjes. Wij zijn niet de eigenaar of beheerder van de losloopgebieden. De knop verbeteringen doorgeven is dan ook uitsluitend bedoeld voor de informatie die wij over het gebied verstrekken.  

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt..