Terug naar losloopgebieden zoeken

49145 keer bekeken

Hondenstrandje Lauwersmeer

  • Informatie
  • Kaart
  • Route
  • Reviews
  • Verbeteringen doorgeven

Honden los in Hondenstrandje Lauwersmeer 

Lauwersmeer is een groot (9.000 ha) Nationaal Park aan de Waddenzee, op de grens van Groningen en Friesland. Op het derde strandje vanaf het dorp Lauwersoog (op de hoek van de Marneweg en de Strandweg) mogen honden het hele jaar loslopen en kunnen ze naar hartelust zwemmen in het water.

 

Het losloopgebied bestaat uit 2 zandstrandjes met daar tussen een groot grasveld. Het water loopt heel gelijdelijk af waardoor honden veilig het water in kunnen en zelf kunnen bepalen hoe diep ze willen gaan.

 

Deze plek is ook heel geschikt als je zelf samen met je hond een dagje wilt zonnen. Er staan 2 wc's, wel zelf wc papier meenemen.

 

Parkeren kan gratis op de parkeerplaats aan de Strandweg. Een stukje terug langs deze weg, op huisnummer 1, zijn honden van harte welkom bij restaurant Het Booze Wijf.

 

Voor dit losloopgebied zijn we op zoek naar 5 a 10 horizontaal genomen foto's die een goed beeld van het gebied geven. Mocht u die hebben en met ons willen delen, dan heel graag in groot formaat mailen naar info@doggydating.com. Als wij de foto's plaatsen, vermelden we u als fotograaf.Anderen bekeken ook

Kollumerwaard

Kollum, Friesland

Meer informatie

Schiermonnikoog

Schiermonnikoog, Friesland

Meer informatieGemiddelde beoordeling

Deel je ervaringen met anderen:

Schrijf een review

Schrijf zelf een review 

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt.

Als je een foutje hebt gezien op de site, dan horen we dat graag! 

Let op! DoggyDating is een app en website die informatie verzamelt over losloopgebieden en deze beschikbaar stelt aan hondenbaasjes. Wij zijn niet de eigenaar of beheerder van de losloopgebieden. De knop verbeteringen doorgeven is dan ook uitsluitend bedoeld voor de informatie die wij over het gebied verstrekken.  

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt..