Terug naar losloopgebieden zoeken

35951 keer bekeken

Hoornse Plas

  • Informatie
  • Kaart
  • Route
  • Reviews
  • Verbeteringen doorgeven

Honden los in Hoornse Plas 

De Hoornse Plas is een ondiepe recreatieplas ten zuiden van de stad Groningen. Het is een leuk gebied met speelweiden, strandjes, bosjes en een dijkje.

 

Na intensieve onderhandelingen is besloten dat honden tussen 1 oktober en 1 april van maandag t/m vrijdag los mogen lopen langs de plas. In de weekenden geldt een aanlijngebod. Na 1 april is het niet toegestaan om met je hond langs de plas te lopen, met uitzondering van twee speciaal hiervoor aangewezen uitrenplaatsen. Hier mogen honden het hele jaar los. Zie ook dit linkje voor de locatie van de uitrenplaatsen.

 

Parkeren kan (gratis) op een van de parkeerplaatsen aan de Kaapse Baan. Paviljoen Kaap Hoorn is dagelijks geopend vanaf 10:30 uur (adres naviagtie: Kaapse Baan nr. 1, Haren).

 

Klik op deze link voor meer uitrengebieden in de gemeente Groningen.

 

Vanaf de parkeerplaats loopt een verhard pad om de plas heen wat de Hoornse plas tot een rolstoelvriendelijk losloopgebied maakt.

 

Download nu de gratis DoggyDating app en zie waar je ook bent, alle losloopgebieden van Nederland! Daarnaast kan je met de app afspreken voor hondenwandelingen, andere baasjes om hulp of advies vragen, een DoggyAlert aanmaken als je hond vermist is en vind je scherpe aanbiedingen in de DoggyDiscount! De link naar de App Store en Google Play staan hieronder —I>Anderen bekeken ook

Sterrebos

Groningen, Groningen

Meer informatie

Noorderplantsoen

Groningen, Groningen

Meer informatieGemiddelde beoordeling

Deel je ervaringen met anderen:

Schrijf een review

Schrijf zelf een review 

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt.

Als je een foutje hebt gezien op de site, dan horen we dat graag! 

Let op! DoggyDating is een app en website die informatie verzamelt over losloopgebieden en deze beschikbaar stelt aan hondenbaasjes. Wij zijn niet de eigenaar of beheerder van de losloopgebieden. De knop verbeteringen doorgeven is dan ook uitsluitend bedoeld voor de informatie die wij over het gebied verstrekken.  

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt..