Terug naar losloopgebieden zoeken

24144 keer bekeken

Het Stenen Hoofd

  • Informatie
  • Kaart
  • Route
  • Reviews
  • Verbeteringen doorgeven

Honden los in Het Stenen Hoofd 

Op loopafstand van het Centraal Station van Amsterdam ligt een heel bijzonder losloopgebied met hondenstrand(je); Het Stenen Hoofd. Het Stenen Hoofd is een oude, vervallen pier aan de Westerdoksdijk, naast de Silodam. De pier ligt aan het IJ en is aan drie zijden omringd door water.

 

Bij de ingang staat een hoog hek, waardoor honden niet zomaar de weg op kunnen rennen. De zijkanten van de pier zijn zo hoog, dat je niet bang hoeft te zijn dat je hond het water in zal springen. Aan het einde van de pier kan je naar een klein zandstrandje. Vanaf het strandje kunnen honden (en baasjes) spelen, spetteren en zwemmen in een door betonnen blokken afgesloten stuk van het IJ. Kortom, een uniek, omheind losloopgebied / hondenstrand in het centrum van Amsterdam!

 

Parkeren kan (betaald) in de omgeving van de Westerdoksdijk. Naast losloopgebied voor honden, wordt Het Stenen Hoofd ook gebruikt voor evenementen en festivals. Benieuwd naar de agenda? Kijk dan op deze website.

 

Voor dit losloopgebied zijn we nog op zoek naar 5 a 10 horizontaal genomen foto’s die een goed beeld van het gebied geven. Als u die heeft en met ons wilt delen, heel graag in groot formaat mailen naar losloopgebieden@doggydating.com. Als wij de foto’s plaatsen, vermelden we u als fotograaf.

 Anderen bekeken ook

Westerpark

Amsterdam, Noord-Holland

Meer informatie

Hondenspeeltuin Willem I

Amsterdam, Noord-Holland

Meer informatie

Noorderpark

Amsterdam, Noord-Holland

Meer informatieGemiddelde beoordeling

Deel je ervaringen met anderen:

Schrijf een review

Schrijf zelf een review 

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt.

Als je een foutje hebt gezien op de site, dan horen we dat graag! 

Let op! DoggyDating is een app en website die informatie verzamelt over losloopgebieden en deze beschikbaar stelt aan hondenbaasjes. Wij zijn niet de eigenaar of beheerder van de losloopgebieden. De knop verbeteringen doorgeven is dan ook uitsluitend bedoeld voor de informatie die wij over het gebied verstrekken.  

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt..