Terug naar losloopgebieden zoeken

9995 keer bekeken

Heemtuin & Natuurpark Tussen de Venen

  • Informatie
  • Kaart
  • Route
  • Reviews
  • Verbeteringen doorgeven

Honden los in Heemtuin & Natuurpark Tussen de Venen 

De Heemtuin (10ha) en Natuurpark Tussen de Venen (40 ha) in Muntendam vormen samen een paradijsje in Oost-Groningen. In het natuurpark mogen honden op de meeste plaatsen loslopen, maar in de Heemtuin moeten honden aan de lijn. Door middel van borden staat dit duidelijk aangegeven.

 

Het gebied is zeer divers en bestaat o.a. uit bos, heide, vijvers, sloten, ruigte, borders, een kruidentuin, een kindertuin en een natuurontwikkelingsgebied met vennen en een stuifduinlandschap. Redenen genoeg om hier een keer een mooie (natuur)wandeling te maken met je trouwe viervoeter.

 

Parkeren kan (gratis) op de parkeerplaats bij de Heemtuin aan de Nieuweweg 127 in Muntendam. Hiervandaan kan je zowel rechtsom als linksom de natteneuzenroute lopen.

 

In de Heemtuin staat een gezellig paviljoen waar je van woensdag t/m zondag terecht kunt voor koffie, thee, gebak, frisdranken, soep en broodjes en voor de honden staat altijd een bak water klaar.

 

Voor dit losloopgebied zijn we op zoek naar 10 horizontaal genomen foto's die een duidelijk beeld van het losloopgebied geven. Mocht u die hebben en met ons willen delen, dan heel graag (in groot formaat) mailen naar info@doggydating.com. Als wij de foto's plaatsen vermelden we u als fotograaf.Anderen bekeken ook

Adriaan Tripbos

Sappemeer, Groningen

Meer informatie

Heeresveld

Nieuwe Pekela, Groningen

Meer informatie

Pekelder Bos

Oude Pekela, Groningen

Meer informatieGemiddelde beoordeling

Deel je ervaringen met anderen:

Schrijf een review

Schrijf zelf een review 

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt.

Als je een foutje hebt gezien op de site, dan horen we dat graag! 

Let op! DoggyDating is een app en website die informatie verzameld over losloopgebieden en deze beschikbaar stelt aan hondenbaasjes. Wij zijn niet de eigenaar of beheerder van alle losloopgebieden van Nederland. De knop verbeteringen doorgeven is dan ook uitsluitend bedoeld voor de informatie die  
wij over het gebied verstrekken.  

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt..