Terug naar losloopgebieden zoeken

18253 keer bekeken

Adriaan Tripbos

  • Informatie
  • Kaart
  • Route
  • Reviews
  • Verbeteringen doorgeven

Honden los in Adriaan Tripbos 

Het Adriaan Tripbos bij Sappemeer is onderdeel van de Oude Veenkoloniën in Oost-Groningen. Dit jonge loofbos is in 1994 aangelegd als recreatiebos voor de bewoners van Sappemeer en omgeving. Er is een klein heideterreintje, een (zwem)plas en een uitkijkheuvel vanwaar je een geweldig uitzicht hebt.

 

Het noordelijke deel van het Adriaan Tripbos is door Staatbosbeheer aangewezen als losloopgebied voor honden. Het is een populaire plek voor hondenbezitters uit de omgeving en waar je eventueel ook een wat langere wandeling kunt maken.

 

Parkeren kan in Sappemeer aan De Vosholen in de hoek met de Tripcompagniesterweg of aan de oostkant van het bos op de hoek van de Tripcompagniesterweg en de Daaleweg.

 

Het Adriaan Tripbos is deels toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

 

Download nu de gratis DoggyDating app en zie waar je ook bent, alle losloopgebieden van Nederland! Daarnaast kan je met de app afspreken voor hondenwandelingen, andere baasjes om hulp of advies vragen, een DoggyAlert aanmaken als je hond vermist is en vind je scherpe aanbiedingen in de DoggyDiscount! De link naar de App Store en Google Play staan hieronder —I>Anderen bekeken ook

Appelbergen

Glimmen, Groningen

Meer informatie

Heeresveld

Nieuwe Pekela, Groningen

Meer informatieGemiddelde beoordeling

Deel je ervaringen met anderen:

Schrijf een review

Schrijf zelf een review 

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt.

Als je een foutje hebt gezien op de site, dan horen we dat graag! 

Let op! DoggyDating is een app en website die informatie verzamelt over losloopgebieden en deze beschikbaar stelt aan hondenbaasjes. Wij zijn niet de eigenaar of beheerder van de losloopgebieden. De knop verbeteringen doorgeven is dan ook uitsluitend bedoeld voor de informatie die wij over het gebied verstrekken.  

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt..