Terug naar losloopgebieden zoeken

10898 keer bekeken

Heeresveld

  • Informatie
  • Kaart
  • Route
  • Reviews
  • Verbeteringen doorgeven

Honden los in Heeresveld te Nieuwe Pekela 

Recreatiegebied Heeresveld grenst aan de recreatieplas het Heeresmeer in Nieuwe Pekela. Honden mogen in beide gebieden tussen 1 oktober en 1 april loslopen en zwemmen. Na 1 april zijn honden ook welkom, mits aangelijnd.

 

Het Heeresmeer is ontstaan door zandwinning en het Heeresveld bestaat uit wandelpaden, strandjes, bosachtig gebied en veldjes. Als je een rondje om het Heeresmeer en het Heeresveld loopt, is dat ruim 4,5 km, dus ongeveer een uurtje lopen, afhankelijk van je tempo. Er zijn voldoende plekken waar de honden makkelijk het water in en uit kunnen om pootje te baden of lekker te zwemmen..

 

In de zomer staat er regelmatig een kiosk waar je snacks en drankjes kunt kopen. Voor een hapje en drankje kan je ook terecht bij het nabij gelegen cafetaria De Sluis.

 

Parkeren kan in de parkeerhavens bij de kiosk.

Navigatie adres; Heeresmeer 1, 9663 DB Nieuwe Pekela.

Hiervandaan loop je zo het gebied in.

 

Met dank aan Patricia Kor voor de foto's.

 

Download nu de gratis DoggyDating app en zie waar je ook bent, alle losloopgebieden van Nederland! Daarnaast kan je met de app afspreken voor hondenwandelingen, andere baasjes om hulp of advies vragen, een DoggyAlert aanmaken als je hond vermist is en vind je scherpe aanbiedingen in de DoggyDiscount! De link naar de App Store en Google Play staan hieronder —I>Anderen bekeken ook

Pekelder Bos

Oude Pekela, Groningen

Meer informatie

Blijhamsterbos

Blijham, Groningen

Meer informatieGemiddelde beoordeling

Deel je ervaringen met anderen:

Schrijf een review

Schrijf zelf een review 

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt.

Als je een foutje hebt gezien op de site, dan horen we dat graag! 

Let op! DoggyDating is een app en website die informatie verzamelt over losloopgebieden en deze beschikbaar stelt aan hondenbaasjes. Wij zijn niet de eigenaar of beheerder van de losloopgebieden. De knop verbeteringen doorgeven is dan ook uitsluitend bedoeld voor de informatie die wij over het gebied verstrekken.  

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt..