Terug naar losloopgebieden zoeken

46144 keer bekeken

Haarlemmermeerse Bos

  • Informatie
  • Kaart
  • Route
  • Reviews
  • Verbeteringen doorgeven

Honden los in Haarlemmermeerse Bos 

Het Haarlemmermeerse Bos (115 ha) is een groot, parkachtig gebied rondom een recreatieplas ten noordwesten van Hoofddorp. Honden mogen hier het hele jaar door loslopen in een brede strook bos ten noorden en (zuid)westen van de grote plas. Ook mogen honden aan deze kant van de plas het water in om te zwemmen.

 

De stranden, ligweiden en speelvelden ten oosten en ten zuiden van de plas en rondom de spartelvijver zijn verboden voor honden. In de overige gebieden moeten honden aan de lijn. Zie ook de plattegrond op de site van de gemeente Haarlemmermeer.

 

Heb je zin in een pannenkoek of een extra lange wandeling (of beide)? Dan kan je bij het viaduct in de noordoosthoek van het bos de N205 oversteken naar het naastgelegen losloopgebied de Groene Weelde in Cruquius.

 

Parkeren kan (gratis) op de grote parkeerplaats aan de Paviljoenlaan. De parkeerplaats ligt aan de kant van het losloopgebied.

 

Bij het hondvriedelijke Strandpaviljoen Papa’s Beach House kan je even iets eten en/of drinken op het terras boven het water of het strandje.

 

Doordat vrijwel alle paden in het Haarlemmermeerse Bos verhard zijn is dit losloopgebied zeer rolstoelvriendelijk te noemen.

 

Foto's gemaakt door een DoggyDater.

 Anderen bekeken ook

Plesmanhoek

Hoofddorp, Noord-Holland

Meer informatie

Groene Carré

Hoofddorp, Noord-Holland

Meer informatie

De Groene Weelde

Cruquius, Noord-Holland

Meer informatieGemiddelde beoordeling

Deel je ervaringen met anderen:

Schrijf een review

Schrijf zelf een review 

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt.

Als je een foutje hebt gezien op de site, dan horen we dat graag! 

Let op! DoggyDating is een app en website die informatie verzamelt over losloopgebieden en deze beschikbaar stelt aan hondenbaasjes. Wij zijn niet de eigenaar of beheerder van de losloopgebieden. De knop verbeteringen doorgeven is dan ook uitsluitend bedoeld voor de informatie die wij over het gebied verstrekken.  

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt..