Terug naar losloopgebieden zoeken

12503 keer bekeken

Preekhilpolder

  • Informatie
  • Kaart
  • Route
  • Reviews
  • Verbeteringen doorgeven

Honden los in Preekhilpolder te Ouddorp 

De Preekhilpolder (7 ha) is een mooi natuurgebied langs het Grevelingenmeer. Honden mogen hier van 1 juli t/m 29 februari los. Tussen 1 maart en 1 juli moeten ze aan de lijn i.v.m. het broeden van de watervogels.

 

Je kunt er heerlijke wandeling op de dijk langs de Grevelingen en een route lopen van zo'n 2,5 km. Doordat je bovenop de grasdijk loopt, is het pad ook bij slecht weer over het algemeen goed begaanbaar. De honden kunnen hier en daar van de dijk naar beneden lopen om te zwemmen in de Grevelingen.

 

Je kunt rond lopen, waarbij je dan een stukje langs de weg (aangelijnd) terug moet lopen, of een flinke lus over de dijk lopen en op het beginpunt terugkomen.

 

Parkeren kan bij het hek van het pad dat langs het pand van de architect Zeelenberg loopt. Navigatieadres: Ouddorpse Haven 3, 3253 LM Ouddorp

 

Of aan het einde van de Blomweg. Navigatieadres : Blomweg 2 3253 MB Ouddorp

 

Met dank aan Marian Hoogland voor de foto's.

 

Download nu de gratis DoggyDating app en zie, waar je ook bent, alle losloopgebieden van Nederland! Daarnaast kan je met de app afspreken voor hondenwandelingen, andere baasjes om hulp of advies vragen, een DoggyAlert aanmaken als je hond vermist is en vind je scherpe aanbiedingen in de DoggyDiscount! De link naar de App Store en Google Play staat hieronder —I>Anderen bekeken ook

Brouwersdam - De Punt

Ouddorp (Brouwersdam), Zuid-Holland

Meer informatie

Deltastrand

Stellendam, Zuid-Holland

Meer informatie

Brouwersdam-Zuid

Scharendijke, Zeeland

Meer informatieGemiddelde beoordeling

Deel je ervaringen met anderen:

Schrijf een review

Schrijf zelf een review 

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt.

Als je een foutje hebt gezien op de site, dan horen we dat graag! 

Let op! DoggyDating is een app en website die informatie verzamelt over losloopgebieden en deze beschikbaar stelt aan hondenbaasjes. Wij zijn niet de eigenaar of beheerder van de losloopgebieden. De knop verbeteringen doorgeven is dan ook uitsluitend bedoeld voor de informatie die wij over het gebied verstrekken.  

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt..