Terug naar losloopgebieden zoeken

29890 keer bekeken

Fransche Kampheide

  • Informatie
  • Kaart
  • Route
  • Reviews
  • Verbeteringen doorgeven

Honden los in Fransche Kampheide 

Losloopgebied Fransche Kampheide is erg populair bij honden en baasjes uit o.a. Bussum, Hilversum, Wijdemeren en Weesp. Er zijn dus altijd genoeg andere honden om mee te spelen, vooral in het weekeinde. Maximaal drie honden per begeleider.

 

Het gebied is niet groot, maar wel afwisselend. Je vindt er heide, bos en grasland. Soms laat het Goois Natuurreservaat schapen grazen op de hei. Houd je hond in dat geval extra goed in de gaten en zorg dat hij/zij geen overlast veroorzaakt.

 

Als je naast hondenspel zin hebt in een lange (bos)wandeling, dan kan je de Franse Kampweg (N236) oversteken richting het Spanderswoud. In dit oude bos kunnen je hond en jij heerlijk snuffelen en struinen. Honden mogen hier bijna overal het hele jaar los (met uitzondering van kampeerterrein De Fransche Kamp).

 

Parkeren kan (gratis) op de parkeerplaats aan de Franse Kampweg (N236) of ten noorden van de hei, op de parkeerplaats bij de kruising tussen de Struikheiweg en de Ericaweg.

 

De Fransche Kampheide heeft deels verharde paden en deels onverharde paden met harde ondergrond. Voor rolstoelgebruikers is dit gebied goed te doen met wat hulp of Freewheel.

 

Voor dit losloopgebied zijn we nog op zoek naar 5 a 10 horizontaal genomen foto’s die een goed beeld van het gebied geven. Als u die heeft en met ons wilt delen, heel graag in groot formaat mailen naar losloopgebieden@doggydating.com. Als wij de foto’s plaatsen, vermelden we u als fotograaf.

 Anderen bekeken ook

Spanderswoud

Hilversum, Noord-Holland

Meer informatie

Crailose bos

Huizen, Noord-Holland

Meer informatieGemiddelde beoordeling

Deel je ervaringen met anderen:

Schrijf een review

Schrijf zelf een review 

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt.

Als je een foutje hebt gezien op de site, dan horen we dat graag! 

Let op! DoggyDating is een app en website die informatie verzamelt over losloopgebieden en deze beschikbaar stelt aan hondenbaasjes. Wij zijn niet de eigenaar of beheerder van de losloopgebieden. De knop verbeteringen doorgeven is dan ook uitsluitend bedoeld voor de informatie die wij over het gebied verstrekken.  

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt..