Terug naar losloopgebieden zoeken

18213 keer bekeken

Crailose bos

  • Informatie
  • Kaart
  • Route
  • Reviews
  • Verbeteringen doorgeven

Honden los in Crailose bos te Huizen 

Het Crailose bos (59 ha) is echt een schitterend stuk natuur en een bos zoals je hoopt dat een bos is. Crailo is een voormalig landgoed dat in 1939 door het Goois Natuurreservaat is aangekocht om te voorkomen dat er een villawijk gebouwd zou worden. Crailo betekent letterlijk "Kraaienbos".

 

Honden mogen hier tussen 15 juli en 15 maart overal loslopen, maar uiteraard wel onder appel. Maximaal drie honden per begeleider. Respecteer dit alsjeblieft en laat je hond dus niet jagen, dan kunnen we allemaal blijven genieten van dit heerlijke stukje natuur! Tijdens het broedseizoen (tussen 15 maart en 15 juli) moeten de honden worden aangelijnd. Zie ook deze kaart.

 

Parkeren kan op de parkeerplaats in het bos. Om hier te komen neem je op de Crailoseweg de afslag naar de Museumlaan (bij het bord Mytylschool). Je neemt dan het rechter pad dat uitkomt op een parkeerplaats.

Navigatie adres: Museumlaan, 1272 Huizen

TIP, als je hierboven op route klikt kan je je postcode invoeren en zo je route plannen.

 

Na afloop iets eten of drinken kan aan de overkant van de weg op het terras van restaurant De Goede Gooier aan de Crailoseweg 151. Hier heb je een prachtig uitzicht op de Blaricummerheide.

 

De paden zijn stevig maar onverhard en daarom minder geschikt voor rolstoelgebruikers.

 

Foto's gemaakt tjdens een DoggyDate.

 Anderen bekeken ookGemiddelde beoordeling

Deel je ervaringen met anderen:

Schrijf een review

Schrijf zelf een review 

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt.

Als je een foutje hebt gezien op de site, dan horen we dat graag! 

Let op! DoggyDating is een app en website die informatie verzamelt over losloopgebieden en deze beschikbaar stelt aan hondenbaasjes. Wij zijn niet de eigenaar of beheerder van de losloopgebieden. De knop verbeteringen doorgeven is dan ook uitsluitend bedoeld voor de informatie die wij over het gebied verstrekken.  

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt..