Terug naar losloopgebieden zoeken

35841 keer bekeken

De Nevelhorst

  • Informatie
  • Kaart
  • Route
  • Reviews
  • Verbeteringen doorgeven

Honden los in De Nevelhorst 

Recreatiegebied De Nevelhorst (15 ha) is een plas met strandjes ten westen van Didam.  Honden mogen hier het hele jaar door los mits onder appel. Hondenpoep moet direct te worden opgeruimd. Respecteer dit alsjeblieft zodat dit fijne gebied, ook in de toekomst losloopgebied zal blijven.

 

Vroeger was dit gebied een strandbad voor mensen, maar om de beheer- en onderhoudskosten omlaag te brengen wordt het zwemwater niet meer gecontroleert. Het gebied heeft nu de status van wandelgebied met als voordeel dat honden er het hele jaar door mogen zwemmen. Let in warme periodes wel goed op of het water helder is en zonder blauwalg.

 

Het gebied is niet enorm groot, een rondje om de plas loop je in zo'n 20 minuten. Echter als je hond van zwemmen houd of als je een dag samen met je hond wilt zonnen is het een super leuk gebied.

 

Parkeren kan (gratis) op het Nevelhorstpad (doodlopend straatje).

 

Met dank aan Dookje Engelhard voor de foto's.

 

Download nu de gratis DoggyDating app en zie, waar je ook bent, alle losloopgebieden van Nederland! Daarnaast kan je met de app afspreken voor hondenwandelingen, andere baasjes om hulp of advies vragen, een DoggyAlert aanmaken als je hond vermist is en vind je scherpe aanbiedingen in de DoggyDiscount! De link naar de App Store en Google Play staan hieronder —I>Anderen bekeken ook

Bergherbos / Zonderbos

Beek - Montferland, Gelderland

Meer informatie

Rhederlaag

Giesbeek, Gelderland

Meer informatie

Horsterpark

Duiven, Gelderland

Meer informatieGemiddelde beoordeling

Deel je ervaringen met anderen:

Schrijf een review

Schrijf zelf een review 

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt.

Als je een foutje hebt gezien op de site, dan horen we dat graag! 

Let op! DoggyDating is een app en website die informatie verzamelt over losloopgebieden en deze beschikbaar stelt aan hondenbaasjes. Wij zijn niet de eigenaar of beheerder van de losloopgebieden. De knop verbeteringen doorgeven is dan ook uitsluitend bedoeld voor de informatie die wij over het gebied verstrekken.  

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt..