Terug naar losloopgebieden zoeken

25368 keer bekeken

Horsterpark

  • Informatie
  • Kaart
  • Route
  • Reviews
  • Verbeteringen doorgeven

Honden los in Horsterpark 

Het Horsterpark (58 ha) is een recreatiegebied in Duiven met een prachtig bos waar goed aangelegde wandel- en fietspaden doorheen slingeren. In de volksmond wordt het ook wel het hondenparadijs genoemd. Loslopende honden worden gedoogd, behalve binnen de hekken bij de boerderij. In het park is een meertje (met strandje) waar honden heerlijk kunnen zwemmen.

 

Belangrijk: het gedoogbeleid staat ter discussie doordat maar weinig baasjes rekening houden met de geldende opruimplicht. Neem dus poepzakjes mee!

 

Parkeren kan (gratis) op de parkeerplaats bij de kinderboerderij aan de Horsterparklaan 4. Bij het paviljoen kan je iets te eten en te drinken kopen.

 

Het Horstpark heeft voldoende verharde paden om dit gebied rolstoelvriendelijk te noemen.

 

Voor dit lsloopgebied zijn we op zoek naar 5 a 10 horizontaal genomen foto's die een goed beeld geven van het gebied. Mocht u die hebben en met ons willen delen, dan heel graag (in groot formaat) mailen naar info@doggydating.com. Als wij de foto's plaatsen, vermelden we u als fotograaf.

 

Download nu de gratis DoggyDating app en zie, waar je ook bent, alle losloopgebieden van Nederland! Daarnaast kan je met de app afspreken voor hondenwandelingen, andere baasjes om hulp of advies vragen, een DoggyAlert aanmaken als je hond vermist is en vind je scherpe aanbiedingen in de DoggyDiscount! De link naar de App Store en Google Play staan hieronder —I>Anderen bekeken ook

Park Immerloo

Arnhem, Gelderland

Meer informatie

Park Angerenstein

Arnhem, Gelderland

Meer informatie

Rhederlaag

Giesbeek, Gelderland

Meer informatieGemiddelde beoordeling

Deel je ervaringen met anderen:

Schrijf een review

Schrijf zelf een review 

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt.

Als je een foutje hebt gezien op de site, dan horen we dat graag! 

Let op! DoggyDating is een app en website die informatie verzamelt over losloopgebieden en deze beschikbaar stelt aan hondenbaasjes. Wij zijn niet de eigenaar of beheerder van de losloopgebieden. De knop verbeteringen doorgeven is dan ook uitsluitend bedoeld voor de informatie die wij over het gebied verstrekken.  

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt..