Terug naar losloopgebieden zoeken

45481 keer bekeken

Bergherbos / Zonderbos

  • Informatie
  • Kaart
  • Route
  • Reviews
  • Verbeteringen doorgeven

Honden los in Bergherbos / Zonderbos 

Losloopgebied het Zonderbos ligt in het veel grotere Bergherbos ten zuidwesten van Doetinchem. In het Zonderbos mogen honden het hele jaar los tussen de Peeskesweg en de Arnhemseweg.

 

Het losloopgebied is te bereiken door vanaf de parkeerplaats bij uitspanning 't Peeske naar boven te lopen en dan naar links. Het losloopgebied wordt gemarkeerd met blauwe bordjes met een afbeelding van een hond zonder lijn, bij het verlaten van het losloopgebied zie je bordjes met een hond met lijn. Onderweg kom je o.a. een groot grasveld, een zandbult en heuvels met bos tegen. Vanaf de heuvels heb je prachtig uitzicht over het glooiende landschap.

 

Het losloopgebied is groot genoeg voor een wandeling van ongeveer een uur. Als je het niet erg vindt om je hond aan het einde van het losloopgebied weer aan te lijnen, dan kan je in de rest van het Bergherbos uren wandelen over een van de vele gemarkeerde wandelroutes. Een aanrader!

 

Parkeren kan (gratis) op de parkeerplaats aan de Peeskesweg 12. Hier vindt je tevens Uitspanning 't Peeske, waar je terecht kunt voor een hapje en/of drankje.

 

Met dank aan Monique Van Den Aaardweg voor de foto's.

 Anderen bekeken ook

De Nevelhorst

Didam, Gelderland

Meer informatie

Spoorstraat

Doetinchem, Gelderland

Meer informatieGemiddelde beoordeling

Deel je ervaringen met anderen:

Schrijf een review

Schrijf zelf een review 

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt.

Als je een foutje hebt gezien op de site, dan horen we dat graag! 

Let op! DoggyDating is een app en website die informatie verzamelt over losloopgebieden en deze beschikbaar stelt aan hondenbaasjes. Wij zijn niet de eigenaar of beheerder van de losloopgebieden. De knop verbeteringen doorgeven is dan ook uitsluitend bedoeld voor de informatie die wij over het gebied verstrekken.  

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt..