Terug naar losloopgebieden zoeken

11429 keer bekeken

De Hoge Dijk

  • Informatie
  • Kaart
  • Route
  • Reviews
  • Verbeteringen doorgeven

Honden los in De Hoge Dijk 

Recreatiegebied De Hoge Dijk (190 ha) is onderdeel van Groengebied Amstelland, tussen Amstelveen en het Amsterdam-Rijnkanaal. Het natuurgebied maakt deel uit van een ecologische verbinding van het IJmeer naar de Polder en de Rondehoep in Ouder-Amstel.

 

Honden mogen sinds 1 januari 2011 alleen nog loslopen in het gedeelte ten oosten van het spoorwegviaduct. Hier mogen ze ook het water in om te zwemmen. Het gebied rond de recreatieplas is in de zomermaanden (15 april tot 15 oktober) verboden voor honden. In de winter moeten honden hier aan de lijn blijven.

 

Parkeren kan (gratis) aan het Sieverdinkpad in de wijk Gaasperdam. Vanaf hier loop je zo het losloopgebied in. Tussen 1 oktober en 1 april is het mogelijk om via de Gaasperzoom helemaal naar de Gaasperplas te wandelen. Een aanrader! Zie ook deze plattegrond van Groengebied Amstelland.Anderen bekeken ook

Gaasperpark / Gaasperplas

Amsterdam, Noord-Holland

Meer informatie

Diemerbos

Diemen, Noord-Holland

Meer informatie

Beatrixpark

Amsterdam, Noord-Holland

Meer informatieGemiddelde beoordeling

Deel je ervaringen met anderen:

Schrijf een review

Schrijf zelf een review 

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt.

Als je een foutje hebt gezien op de site, dan horen we dat graag! 

Let op! DoggyDating is een app en website die informatie verzamelt over losloopgebieden en deze beschikbaar stelt aan hondenbaasjes. Wij zijn niet de eigenaar of beheerder van de losloopgebieden. De knop verbeteringen doorgeven is dan ook uitsluitend bedoeld voor de informatie die wij over het gebied verstrekken.  

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt..